All Tech Beauty Design Hírek

Hogyan lesz egy gyémánt a férfi ékköve?

Mennyit költöttél az eddigi legdrágább kiegészítődre? Tízezer forintot? Százezret? Ha annyi pénzed lenne, hogy szinte bármit megvehetnél, mi lenne a felső limit? Újabb érdekességek a világból: a Roland Iten Mechanical Luxury Company új szintre emelte a szupergazdagok körében a rongyrázás és a fényűzés fogalmát. A Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal ékesített, automata övcsat értékét […]

All Tech Design Hírek

Űrdivat

A 18 éves asztronauta tanonc Alyssa Carson – aki úton van afelé, hogy az első ember legyen a Marson – a Horizon Studios utazási márkával kötött együttműködése részeként társtervezője volt egy űrutazás által inspirált NASA fedélzeti poggyásznak.

All Tech Beauty Design Hírek

A jövőbe tekintve

A megközelítés logikus. A legmagasabb minőségű óragyártáshoz használt anyagokat és mechanizmusokat ötvözni, hogy egy magával ragadó órát. Ismerd meg a PAM00768-at.

All Tech Design Hírek

Örömök az életben

Egy valódi mestermunka a kifinomult órakészítés terén 2014 óta a Classique Tourbillon Extra-Plat a Breguet-től, amely folyamatosan fenntartja vezető pozícióját.

All Tech Design Hírek

Álomkonyha

A Lanserring hat számjegyű összegbe kerülő konyhákat épít, és segítségükkel most úgy alakíthatjuk ki, mint egy igazi luxuslakosztályt.