All Tech Hírek

Űrtechnológia ihlette a D-fly Dragonfly hiperrollerét

A londoni D-fly cég bemutatta a világ első nagyteljesítményű luxus rollerét. Az elektromos, “Dragonfly” névre hallgató remekmű három év fejlesztés és több millió fontos befektetés után izgalmas vezetési élményt nyújt, élvonalbeli technológát és prémium dizájn kínál. 2020 nyarán dobják majd piacra, de már előrendelhető.

All Tech Hírek

Mestermű a konyhapulton

Mindenki másképp csinálja. Igaz ez a kávézásra is, talán nincs két egyforma ember, aki ugyanúgy inná a feketét. A kávéfőzés tudományának fejlődése már-már az asztrofizika intenzitásával vetekszik. A kávébab eredete, a hőmérséklet, a viszkozitás, a főzés ideje nagyon fontos a jó eredményhez, a legnagyobb hangsúly mégis a daráláson van. A Fellow új kávédarálója nem csupán […]

All Tech Beauty Hírek

“Pofavizit: okos bőrápolás”

Valós időben értékeli a bőr állapotát, a levegő minőségét, páratartalmát, szennyezettségét és készít személyre szabott bőrápolót, ajakrúzst és alapozót a L’Oréal új megoldása, amit a világ egyik legnagyobb technológiai újdonságokat felvonultató kiállításán, a las vegas-i CES-en mutattak be. A Perso egy mindössze fél kilogramm súlyú és 16,5 centiméter magas eszköz, amely négy lépésben készíti el […]

All Tech Gasztro Hírek

A nappalinkban is termeszthetünk növényeket az LG új készülékével

Az LG Electronics a 2020-as CES-en mutatja be első beltéri növénytermesztő készülékét. A városi kertészkedés szerelmeseit megcélzó, álló hasáb alakú, beépíthető készülék fejlett világítás- és hőmérséklet-szabályozási technológiát, valamint korszerű öntözőrendszert használ, de a növénytermesztés sikeréhez a kombinált vetőmagcsomagok és a növények fejlődését nyomon követő alkalmazás is hozzájárulnak.

All Tech Hírek

A Louvre első virtuális valóság projektje életre kelti Mona Lisát

A Louvre új kiállítást nyitott, amely során Leonardo da Vinci életét és munkásságát kívánják megünnepelni. A művész 500 évvel ezelőtt hunyt el a franciaországi Amboise-ban. A festményein, rajzain, leírásain és szobrain kívül a retrospektív kiállítás a múzeum első virtuális valóság élményét is elhozza a látogatók számára, így élőben találkozhatunk majd Mona Lisával is.