All Tech Beauty Hírek

Only Mexico

A Saint-Blaise-i műhelyek egy olyan fantasztikus órával tisztelegnek a mexikói kultúra gyökerei előtt, amely sok szempontból egyedülálló. A napirenden: mitológiai metszet és meteoritok!

All Tech Design Hírek

Merülj el a luxusban

A merülőmedence elengedhetetlen kelléke egy valamirevaló hétvégi háznak. Szerencsére a műanyag változatok, melyek megduplázzák az energiafelhasználást és a fejfájásunkat is, már komoly vetélytársra találtak a régimódi anyagokban.

All Tech Gasztro Hírek

Okos boradagoló a megfelelő hőfokért

Macerás a bor megfelelő hőfokra való beállítása és felszolgálása. Az Albicchiere boradagoló siet a segítségünkre, egyrészt fenntartja az optimális hőmérsékletet, másrészt a bor is hosszabb ideig eláll benne felbontás után.

All Tech Hírek

Űrtechnológia ihlette a D-fly Dragonfly hiperrollerét

A londoni D-fly cég bemutatta a világ első nagyteljesítményű luxus rollerét. Az elektromos, “Dragonfly” névre hallgató remekmű három év fejlesztés és több millió fontos befektetés után izgalmas vezetési élményt nyújt, élvonalbeli technológát és prémium dizájn kínál. 2020 nyarán dobják majd piacra, de már előrendelhető.

All Tech Hírek

Mestermű a konyhapulton

Mindenki másképp csinálja. Igaz ez a kávézásra is, talán nincs két egyforma ember, aki ugyanúgy inná a feketét. A kávéfőzés tudományának fejlődése már-már az asztrofizika intenzitásával vetekszik. A kávébab eredete, a hőmérséklet, a viszkozitás, a főzés ideje nagyon fontos a jó eredményhez, a legnagyobb hangsúly mégis a daráláson van. A Fellow új kávédarálója nem csupán […]