All Tech Design Hírek

Űrdivat

A 18 éves asztronauta tanonc Alyssa Carson – aki úton van afelé, hogy az első ember legyen a Marson – a Horizon Studios utazási márkával kötött együttműködése részeként társtervezője volt egy űrutazás által inspirált NASA fedélzeti poggyásznak.

All Tech Beauty Design Hírek

A jövőbe tekintve

A megközelítés logikus. A legmagasabb minőségű óragyártáshoz használt anyagokat és mechanizmusokat ötvözni, hogy egy magával ragadó órát. Ismerd meg a PAM00768-at.

All Tech Design Hírek

Örömök az életben

Egy valódi mestermunka a kifinomult órakészítés terén 2014 óta a Classique Tourbillon Extra-Plat a Breguet-től, amely folyamatosan fenntartja vezető pozícióját.

All Tech Design Hírek

Álomkonyha

A Lanserring hat számjegyű összegbe kerülő konyhákat épít, és segítségükkel most úgy alakíthatjuk ki, mint egy igazi luxuslakosztályt.

All Tech Design Hírek

Akár a postás is kihozhatja ezt a kanapét

A bostoni házaspár, Mohamed Kamal és Reham Khalifa a Kickstarteren rajtolta el lenyűgöző kanapékoncepcióját. Az Elephant In A Boksz (elefánt a dobozban) névre keresztelt összehajtható kanapé egy apró dobozban érkezik majd a postaládánkba, és az alkotók szerint öt percbe sem telik összerakni. A papírrácsbetétes kanapét egyszerűen csak ki kell hajatnunk, a helyére tennünk és rátenni […]

All Tech Design Egyéb Hírek

Kelj át az egész világon

A Minerva lenyűgöző múltja előtt tiszteleg az 1858 kollekció, amely most új, limitált kiadású modellel örvendeztet meg minket. Persze nem kell ezer kilométereket utaznod ahhoz, hogy kalandor legyél.