All Tech Hírek

A Louis Vuitton luxushangszórója

A francia divatház bemutatta legújabb luxustermékét, a Horizon Light Up Speakert, amelyet hordozható vezeték nélküli vagy az otthonunkat ékesítő dizájner hangszóróként is használhatunk.

All Tech Hírek

A kétlapos karóra

A 2001-ben bemutatott Sky Moon Tourbillon még mindig a Patek Philippe (az egyik legjobb luxus óramárka) második legbonyolultabb karórája és a gyűjtők által leginkább csodált darabok egyike. 2013 és 2016 között még két változatot készítettek: egy fehérarany tokos verziót kék zománc számlappal és egy fehérarany tokost fekete zománccal.

All Tech Hírek

A három híd

A Girard-Perregaux nemrég mutatta be új, három repülő híddal ellátott Tourbillionját, az Aston Martinnal kötött partnerségének első termékeként. A szemet gyönyörködtető időmérő limitált, 18 darabos sorozatban készül, egyenként 146 000 dolláros áron.

All Tech Design Hírek

Szénszálak hangszála

A szénszálak egészen más tulajdonságokat kölcsönöznek egy gitárnak. Amellett, hogy gyakorlatilag törhetetlenné teszi és valószínűleg megnégyszerezi az élettartamát, egyedi hangszínt kölcsönöz. A szénszálas, teljesen grafitos szerkezet kristályos és részletes hangzást kölcsönöz a gitárnak, miközben nagyobb akusztikus hangerőt is lehetővé tesz a hangszer számára. Az eredmény jobb építési minőség (ragasztó, merevítők vagy bármilyen további rögzítés nélkül), […]

All Tech Beauty Hírek

A négyoldalas óra

A Jaeger-LeCoultre, amelyet az órásmesterek órásmestereként ismernek, már régóta híres a mechanikus óraműveiről, de a márka legújabb újdonsága még a JLC számára is észbontóan lenyűgöző.

All Tech Design Hírek

3D nyomtatású tetőrendszer

Az UCL Bartlett építésziskolájának hallgatói újrahasznosítható műanyagokból készített 3D nyomtatású, több anyagból álló rendszert fejlesztettek ki építészeti-tervezés mesterképzésük részeként. A „Metaplas” névre keresztelt projekt merev és rugalmas hőre lágyuló műanyagokat használ, hogy geometriai redőkön keresztül strukturális rendszert hozzon létre. A felhasználásának bemutatására a hallgatók csapata a londoni Euston állomásán alkalmazta a tervet, ahol hullámzó tetőt […]

All Tech Hírek

“Kék vér”

A Zenith 2017-ben nagy lelkesedéssel mutatta be nagy frekvenciájú Defy 21 kronográfját, amely merész esztétikai irányokban tereli a modellt. A legendás időmérő eszköz legújabb verziója, a Defy 21 Ultrablue egy szürke, titán 44 mm-es tokban rejti a nyitott tárcsán keresztül látható elektromos kék mozgóalkatrészeit.

All Tech Design Hírek

Klasszikusok újragondolva

A német vállalat alapítása óta eltelt 100 év, ami alatt a Bauhaus művészetet és a német funkcionalitást egyesítették. A szép szülinapot ünneplő Braun összefogott egy tervezővel, egy vállalkozóval és DJ Virgil Abloh-val, hogy a klasszikus 1965-ös Wandanlage hi-fi audio fali egységet „funkcionális művészetté” változtassák, amely tükrözi a Braun tervezési értékeit és Abloh eklektikus kulturális és […]