All Tech Hírek

Bakelithez a forma

2007-es alapítása óta az Oswalds Mills Audio folyamatosan feszegeti a határait annak, hogy milyenek lehetnek a Hi-Fi berendezések. A pennsylvaniai székhelyű márka a kamera ihlette Mini hangszórótól kezdve a kürt inspirálta Imperia toronyig rendszeresen a múltba tekint, hogy olyan formaterveket hozzon létre, amelyek valóban egyediek. Ez alól a legújabb termék – a K3 lemezjátszó – […]

All Tech Design Hírek

Rolex a Marina-árokban

A búvárórákat úgy tervezik, hogy a vízfelszín alatt is működjenek, de ez az idén ősszel árverésre kerülő vintage Rolex az óceán mélyén is vízálló marad.

All Tech Hírek Yacht

A vizek Teslája?

Talán kissé merésznek tűnhet bármelyik hajót a nyílt tengerek Cybertruckjának tekinteni, de ennek a Los Angeles-i startupnak az új elektromos motorcsónakja Elon Musk díjnyertes poligonális pickupjának szögletességét idézi.

All Tech Hírek

A katapult óra

A Bremont karórákhoz 2002 óta nyújt inspirációt a légi közlekedés. A brit gyár alapítói, Nick és Giles English gyerekként sokat repültek az apjukkal, aki második világháborús vintage gépek helyreállításán is dolgozott.

All Tech Design Hírek

3 csík, 3 D

Az Adidas a Marcolin szemüveggyártó céggel együttműködve egy limitált példányszámú, 3D CMPT névre keresztelt futurisztikus napszemüveget készít.

All Tech Hírek

A Louis Vuitton luxushangszórója

A francia divatház bemutatta legújabb luxustermékét, a Horizon Light Up Speakert, amelyet hordozható vezeték nélküli vagy az otthonunkat ékesítő dizájner hangszóróként is használhatunk.

All Tech Hírek

A kétlapos karóra

A 2001-ben bemutatott Sky Moon Tourbillon még mindig a Patek Philippe (az egyik legjobb luxus óramárka) második legbonyolultabb karórája és a gyűjtők által leginkább csodált darabok egyike. 2013 és 2016 között még két változatot készítettek: egy fehérarany tokos verziót kék zománc számlappal és egy fehérarany tokost fekete zománccal.

All Tech Hírek

A három híd

A Girard-Perregaux nemrég mutatta be új, három repülő híddal ellátott Tourbillionját, az Aston Martinnal kötött partnerségének első termékeként. A szemet gyönyörködtető időmérő limitált, 18 darabos sorozatban készül, egyenként 146 000 dolláros áron.