Beauty Design Egyéb Hírek

Mint hal a vízben

A párizsi divatház a nyár derekát választotta, hogy leleplezze legújabb időmérőjét, amelyből összesen csak hat darab készül, a limitált kollekció számlapján pedig üveg mikromozaikokból a márka 1992-es sál mintázata jelenik meg.

Design Építészet Hírek

Bambuszluxus

A szállodát a JADE+QA és Stylus Studio neve fémjelzi. A Joe Lalli Narada Resort Hotelt a bambusz és fenyőerdők ihlették, valamint a körülötte található Moganshan-hegység a kínai Hangzhou városához közel. A 14 ezer négyzetméteres épületben konferenciatermek, éttermek és bárok is találhatók.

Beauty Hírek

Annual Calendar Regulator

A szín- és az anyaghasználat jelentősen befolyásolja egy óra személyiségét. Nem vagy meggyőződve erről? Ez a 2019-es kiadás garantáltan megváltoztatja a véleményed.

Építészet Hírek

Ház a természet felett

Az UNESCO Világörökség részeként számontartott Heritage Botanic Gardens-re néz a Guz Architects által tervezett Botanica. Az impozáns elhelyezkedést figyelembe véve az építészek nem akartak belerondítani a tájba, ezért egy olyan építészeti beavatkozást akartak létrehozni, amely szinte ‘lebeg’ a pilléreknek köszönhetően. A projekt arra fókuszál, hogy bevigye a természetet az otthonba, elmosva a határvonalat bent és […]

All Tech Design Hírek

Űrdivat

A 18 éves asztronauta tanonc Alyssa Carson – aki úton van afelé, hogy az első ember legyen a Marson – a Horizon Studios utazási márkával kötött együttműködése részeként társtervezője volt egy űrutazás által inspirált NASA fedélzeti poggyásznak.

Beauty Hírek

Glampinggel ünnepelték a holdra szállás 50. évfordulóját

Picit közelebb kerülhettünk a Holdhoz ezzel a hihetetlen hétvégi élménnyel. Július 20-án volt ötven éve, hogy az ember a Holdra lépett. Elsősorban Washington ünnepelt, aminek tiszteletére a Watergate Hotel tetőteraszán glampinget hirdettek a szerencsés vendégek számára, akik így a csillagos ég alatt tölthették az éjszakát, luxus körülmények között.

Design Hírek

Mathieu Lehanneur legújabb alkotásai

A francia tervező a Practicle Horizon névre keresztelt kiállításon rántja le a leplet legújabb alkotásairól. A show keretében a designer legfőbb érdeklődési körét ismerhetjük meg, különböző terekben bemutatva.