Hírek Kultúra

Made In – Hungarikum születhet a Discovery Channel műsorán

December 4-én futószalagon érkezik nappalinkba a szórakozás! Ezen a napon veszi kezdetét a Made In című magyar produkció a Discovery Channel műsorán. A sorozat olajozott működéséről, Gyetván Csaba, műsorvezető fog gondoskodni, aki minden epizódban elkalauzol minket a gyártósorok számunkra ismeretlen világába. Legyen szó bármilyen elképzelhetetlen technológiai megoldásról – robotikáról, megújuló energiákról, vagy konyhánk nélkülözhetetlen alapanyagairól […]

Design Hírek

Kültéri luxus

Az egyedi bútorokkal foglalkozó Vondom cég Marcel Wanders tervező közreműködésével megalkotott kanapé kollekcióval lehetővé teszik, hogy a pihenni vágyók kültéren is élvezhessék a beltéri bútorok kényelmét. Az általuk közösen megalkotott „Suave” kollekció tartalmaz egy hosszú, személyre szabható, moduláris kanapét, öt különféle méretű puffot, és három méretben kapható virágcserepet.

All Tech Beauty Design Hírek

Versenyző szellem

Bemutatták a modell 2019-es limitált kiadású változatát. A karóra számlapja egészen új külsőt kapott. A komplikációk 12 és 6 óránál helyezkednek el, a dátumot pedig egy szimmetrikusan elhelyezett display mutatja.

Egyéb Hírek

Luxus talpnyalás

A kutyatulajdonosoknak jó hír, hogy a Petin Canine Paws Cleaner most már egy mozdulattal levakarja a sarat az ebük talpáról.