Hírek Interjúk

A liftzenétől a prémium rádióig

Mindig szuper érzés, ha olyan interjúalanyokkal tudok beszélgetni, akiknek minden egyes gesztusában felfedezhető egy adott terület iránti rajongás. Ugyanis ez a lendület akarva-akaratlanul magával ragadja az embert – legyen bármennyire is külső szemlélője a témának. Suri Imre szintén egy ilyen magával ragadó személyiség, akinek a zene, a zeneipar iránti szeretete átívelt a dübörgő klubélet feelingjén. […]

Design Hírek

A megújult kaméleon

Minden bútordarab otthonunk részévé válik, de nem minden bútordarab teszi azt igazán otthonossá. Mióta Mario Bellini megtervezte a B&B Italia számára a Camaleonda kanapét 1970-ben, igazi családtagként tekintettek rá. Használója szinte végeláthatatlan variációt alkothat az elemekből, mely tökéletesen illeszkednek minden igényhez, egyedi és innovatív karakterével. Modernitása a mai napig érvényes, bár elszaladt 50 év, a […]

Beauty Hírek

Stonehenge a kisujjadon

Igazi istennek/istennőnek érezheti magát, aki egy ősi világörökség miniatűrjét viseli az ujján. Most Theo Fennell, brit ékszerkészítőnek köszönhetően ez nem csak egy álom. A londoni Fulham Road-on lévő kis ékszerüzletben kézzel készíti egyedi darabjait már több, mint 40 éve, most pedig egy teljesen egyedi darabbal jelent meg, amely egy mini Stonehenge-et visel a közepében.

Építészet Hírek

Modern pajta Miami Beach-en

Miami Beach arról híres, hogy az állam egyik leggazdagabb városa és ez nem csak mítosz. A homokos partokon rengeteg luxus nyaraló épült, melyek többé kevésbé hasonlóan néznek ki. A formatervezés puszta redundanciája – egy kortárs stílus, amely végtelenül lenyűgöző – szinte elkerülhetetlen.

Hírek Kultúra

Cápafesztivál

A tengerek lakói mit se tudnak a maszkokról és korlátozásokról, ezért cápák miatt ugyanúgy veszélyben vannak a népszerű fürdőhelyek. Mutatjuk hova ne utazz, és milyen exkluzív felvételeket láthatsz a National Geographic jóvoltából!

Hírek Yacht

Nem csak a méret számít

Az Oceanco lenyűgöző gigajachtjairól híres, most pedig bemutatta epikus, 162m hosszú alkotását. A Bravo Eugenia radikálisan új hibrid meghajtó rendszerrel rendelkezik, mely 30%-kal kevesebb üzemanyagot használ fel vetélytársainál.

Design Hírek

Iroda 2020-ban

A DNA Paris 2020 Design Award nyertese lett a Responsible Design kategóriában a Q.Workntine a légmentes pod rendszerével, amely úgy biztosítja a munkahely biztonságát, hogy közben ugyanannyi munkavállaló tud egy négyzetméteren tartózkodni, mint a pandémia kirobbanása előtt.

Hírek

Felhőkarcoló másképpen

Az RMJM Shenzhen Studio által alkotott New Pingshan Eye felhőkarcoló a 250m-es magasságot is eléri Shenzhen Pingshan kerületében.

Építészet Hírek

Csodálatos rejtekhely bambuszból

A Studio WNA egy csodálatos nyitott házat épített Balin. A “Hideout Horizon” névre hallgató épület csupán bambuszból készült és első pillanatra levesz bárkit a lábáról, aki szívesen elrejtőzne a világ zaja elől. A ház három szintjét egy bambusz rámpa és létrák kötik össze. A 80m2-es építmény teljesen nyitott, ennek ellenére védett a természet erőitől a […]