Építészet Hírek

Taiwani modern otthon a természetben

A Chain10 Architecture & Interior Design, egy helyi építészeti cég egy olyan lakóépületet tervezett a taiwani vidéken, melynek minimális hatása van a környezetre. Agongdian alacsony sűrűségű lakóövezeti területén, a Kaohsiung-hegységben lévő birtok úgy néz ki, mintha egy gyümölcsös lenne.

Építészet Hírek

Perforált rézbe csomagolt német otthon

A Liebel Architekten a német Niederbayern területén fejezte be perforált rézzel borított házát. A kompakt villa két szintre oszlik, egy nyitott földszintre, ahol a legtöbb élettér található és egy intimebb emeletre, ahol a szobák és a fürdőszobák találhatóak.

Egyéb Hírek

Kalapács alatt Mandela aranykeze

Nelson Mandela saját kezével váltotta meg a világot. Így nem csoda, hogy erős kezének tömör aranyból kiöntött mása milliókért kelt el a New York-i Guernsey’s aukciós házban, egészen pontosan 10.4 millió dollárért.

Építészet Hírek

Eladó Pharell Williams luxusvillája

Parell Williams úgy döntött, megválik Beverly Hillsen lévő birtokától. A majd 1600m2-es hegytetőre épített villát a Westside Estate Agency hirdette Los Angelesben. Az 1992-ben a város Post Office területn lévő egyedi építésű otthont Williams két éve vette a színész és filmkészítő Tyler Perrytől 15.6 millió dollárért.

Design Hírek

Urwerk UR-111C Two-Tone

Az eredetileg 2018-ban bemutatott Urwerk UR-111X polírozott acél vagy fegyver fém bevonattal rendelkezett, most azonban az új Two-Tone verzió is meglátta a napvilágot, mely fekete PVD és szálcsiszolt acél kombinációjából áll. Az UR-111C Two-Tone mérete megegyezik elődjével.

Hírek Yacht

Sunreef, az úszó night club

Ha egy módja van, hogy egy szuperjacht felhívja magára a figyelmet, akkor az a neon fényekkel történhet. Pontosan ezt használja fel a Sunreef Yachts legújabb 49 méteres katamaránjánál.