Hírek Yacht

Sportautó ihlette szuperjacht

Az autók gyakran a legnagyobb tengeri formatervek mozgatórugói. Ennek bizonyítékául szolgál az Overmarine Group legújabb szuperjachtja, amely a 20. század eleji jellegzetes sportautókból merít kreatív ötleteket.

Építészet Hírek

Kagylóház

Az odesszai székhelyű K&B Partners építészeti és belsőépítészeti iroda Kovtun Jurij és Burakov Egor vezetésével tervezte a “Shell House” nevű modern családi rekreációs központot, amelyet a tenger közelében terveznek építeni Koblevóban, az ukrajnai Mikolajiv régióban.

Építészet Hírek

Az ívház

Folytatva szobrászati/építészeti műveinek gyűjteményét, Milad Eshtiyaghi betonból építette meg az „Ívház”-nak keresztelt alkotását.

Hírek Yacht

Hajóhalmozó

A hajósok között létezik egy „2 láb-itis” nevű betegség, amikor a hajósok állandóan egy olyan jármű után vágyakoznak, amely két lábbal hosszabb, mint a jelenlegi. Tom Brady, mint az amerikai sporthős és szívtipró, a „betegség” extrémebb esetével küzd. A Tampa Bay Buccaneers irányítója egy élő közvetítéses webináriumon mondta el, hogy elcseréli a Wajer 55S-t a […]

Építészet Hírek

A ház filmek és a valóság között

Steven Seagal 3,4 millió dolláros arizonai villája golyóálló ablakokkal van felszerelve – és ez nem is olyan meglepő. Ha a biztonsági üveg nem állítja meg a rosszfiúkat, a harcművészetek mesterével, Seagallal gyűlik meg a bajuk.

Építészet Hírek

Széltorony

A Squall Tower egy futurisztikus koncepciójú felhőkarcoló, amely egyesíti a futurisztikus esztétikát az önfenntartó funkcionalitással.