Beauty Design Hírek

A zafírsárkány

Az RM 57-03 Tourbillon Sapphire Dragon névre hallgató különleges óra, Richard Mille egyik különleges projektjének csúcspontja. A zafír és arany művészi alkotásként épül be egy tourbillon szerkezetbe. A zafír megmunkálásának összetett eljárását kombinálva a gravírozás finom és költői művészetével. Richard Mille hírnevét pont az ehhez hasonló látszólag független világok összevonásának merész megközelítésének köszönheti.

All Tech Beauty Design Hírek

Hogyan lesz egy gyémánt a férfi ékköve?

Mennyit költöttél az eddigi legdrágább kiegészítődre? Tízezer forintot? Százezret? Ha annyi pénzed lenne, hogy szinte bármit megvehetnél, mi lenne a felső limit? Újabb érdekességek a világból: a Roland Iten Mechanical Luxury Company új szintre emelte a szupergazdagok körében a rongyrázás és a fényűzés fogalmát. A Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal ékesített, automata övcsat értékét […]

Beauty Hírek

Hipnotikus installációk

Az osztrák művész, Peter Kogler egyszerűen csak festékvonalakkal alkotja ezeket a pszichedelikus paradicsomokat. Miután kezelésbe vett egy helyiséget, csavart, összefonódott, átalakított szobákba léphetnek be a látogatók, amelyek még a legdörzsöltebb elméket is becsapják.

Beauty Design Hírek

S/ALON BUDAPEST 2019

Végtelen inspirációval, a legfrissebb trendekkel és prémium márkákkal várja az enteriőr design szerelmeseit a S/ALON BUDAPEST 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában.

Beauty Design Hírek

Mindössze 28 darab készült ebből a luxusórából

Svájc régóta a kifinomult órakészítés fellegvárának számít. A Montblanc luxus karórái Le Locle és Villeret városában készülnek tapasztalt órakészítők keze által. Minden egyes darab speciális odafigyelést és precíz összeszerelést igényel. Nem kivétel ez alól a Montblanc Star Legacy Suspended Exo Tourbillion sem, amelyből mindössze 28 darab készült a világon. A különleges karóra a klasszikus és […]

Beauty Design Egyéb Hírek

Kétarcú Patek Philippe

A Patek Philippe egy elegáns, stílusos variációt mutat be a legkomplikáltabb karórájából, amit valaha gyártottak a hagyományos kollekciója, a Grandes Complications 6300G részeként.

Beauty Hírek

Papírfestészet

Az angliai székhelyű Yulia Brodskaya elképesztő festményeket hoz létre papírból. Három legújabb alkotásai, a Seeing, Seeshall és a Pull to the Light életnagyságúnál nagyobb női portrék, ahol az alanyok tradicionális öltözékeket viselnek. Mindegyik figura egy távoli pontra fókuszál, ezzel reflektálva Yulia Brodskaya látáshoz kapcsolódó címeire.

Beauty Design Egyéb Hírek

Mint hal a vízben

A párizsi divatház a nyár derekát választotta, hogy leleplezze legújabb időmérőjét, amelyből összesen csak hat darab készül, a limitált kollekció számlapján pedig üveg mikromozaikokból a márka 1992-es sál mintázata jelenik meg.