Beauty Építészet Hírek

Sirályok szárnyán

Achille Salvagni olasz építész és dizájner, akinek irodái Londonban és New Yorkban is vannak, egy retro új rezidenciát tervezett, amely Miami Beach századközépi fénykorának, valamint az elismert olasz tervezőnek, Gio Pontinak állít emléket.

Beauty Design Hírek

Writers Edition töltőtoll kollekció

A német Montblanc luxuscikkeket gyártó vállalat bemutatta a Writers Edition töltőtoll kollekciót, amely a skót felfedező, orvos és zseniális író, Sir Arthur Conan Doyle előtt tiszteleg. A legendás irodalmár 200 regényt, novellát és verset írt, és megalkotta Sherlock Holmest – az irodalomtörténet egyik legérdekesebb figuráját.

Beauty Építészet Hírek

A hálóból a mednecébe

Egy nagy medence az előkertben elég nagyszerű dolog. Persze egyesek számára a szokásos végtelen medence kialakítása már nem újdonság – különösen, ha a szomszédok minden oldalról közel azonos vízi felszereléssel rendelkeznek.

All Tech Beauty Hírek

A négyoldalas óra

A Jaeger-LeCoultre, amelyet az órásmesterek órásmestereként ismernek, már régóta híres a mechanikus óraműveiről, de a márka legújabb újdonsága még a JLC számára is észbontóan lenyűgöző.

Beauty Design Hírek

Az időmérők minimalitástája

A Bulgari a 2021-es Digital Edition Of Watches And Wonders kiállításon mutatta be legújabb, a japán építésszel, Tadao Andóval készített közös időmérőjét. A 160 darabos Octo Finissimo az idő konstruálását és a legfinomabb módon történő értelmezését tűzte ki célul, és az együttműködés eredménye a csodás óra.

Beauty Design Hírek

Luxus poggyász

A kilenc darabos kollekció minden egyes darabját úgy tervezték, hogy az autógyártó közúti és versenyautóinak legfontosabb dizájnelemeit tartalmazza.

Beauty Design Hírek

Pálmalevél alatt

Ez a levél alakú zuhanypanel, az úgynevezett ORA zuhanyrendszer, egy esztétikusan lenyűgöző fürdőszobai zuhanykabin, hihetetlen víz-újrafelhasználási technológiával. A zuhany önmaga által előállított gőzt, valamint saját víztisztítórendszert használ. Az akril zuhanypanel felszívja és elvezeti a felhasznált vizet, majd megtisztítja és újraelosztja a WC-ben, az öntözőegységekben vagy más vízzel kapcsolatos újrafelhasználás céljából.

Beauty Design Hírek

Kanapéharmónia

A Natuzzi „Circle of Harmony” kollekciójának a célja az egyensúly és a tökéletesség felkutatása és megvalósítása. A tervezés olyan ökoszisztémáját kívánja meghatározni, amely kellőképpen kifejezi hódolatát a szépség, az inkluzivitás és a neves Made-In-Puglia márka különböző kreatív értelmezései felé.