Beauty Hírek

Stonehenge a kisujjadon

Igazi istennek/istennőnek érezheti magát, aki egy ősi világörökség miniatűrjét viseli az ujján. Most Theo Fennell, brit ékszerkészítőnek köszönhetően ez nem csak egy álom. A londoni Fulham Road-on lévő kis ékszerüzletben kézzel készíti egyedi darabjait már több, mint 40 éve, most pedig egy teljesen egyedi darabbal jelent meg, amely egy mini Stonehenge-et visel a közepében.

Beauty Design Hírek

Virágok az Avatarból

Rik Oostenbroek dizájner és illusztrátor bemutatta szürrealista sorozatát, mely egy teljesen új világba repít. Az Avatar ihlette a sorozatot, amely hipnotizálóan színes virágokat mutat be. A művész csodálatos átmenet nélküli hatást ért el a színek elegyítésével.

Beauty Design Hírek

60-as éves stílusa újratöltve

Richard Quinn hű mottójához: Egy ház, különböző hangok. A változatos, vibráló és merész együttesek a világ legjobb modern dizájnereivel együttműködve jöttek létre. A röviddel a világjárvány kirobbanása előtt megtartott Milan Fashion Week alatt mutatta be először a luxus sí óriás Moncler 8 Richard Quinn kollekcióját. A világszerte elérhető ruhadarabok pont időben érkeztek optimizmusukkal.

Beauty Hírek

Az utlravékony Piaget

Nemcsak a legszebb, de a világ legvékonyabb férfi karórája lett a fekete és mindössze 2mm vastag Piaget Altiplano Ultimate Concept.

Beauty Hírek

“London óra”

Ez a limitált kiadású óra kizárólagosan az óragyártó Bond Streeten és Harrods’-ban található üzletében elérhető.