All Tech Beauty Hírek

Only Mexico

A Saint-Blaise-i műhelyek egy olyan fantasztikus órával tisztelegnek a mexikói kultúra gyökerei előtt, amely sok szempontból egyedülálló. A napirenden: mitológiai metszet és meteoritok!

Beauty Hírek

Medence a Park Avenue közepén

New York legexkluzívabb luxus apartmanjaihoz még medence is tartozik. Persze hol máshol, mint a Park Avenue-n. Szerencsések a new yorkiak, hogy a Park Avenue kellős közepén új medencét vehetnek használatba, viszont ehhez legalább 1.7 millió dollárt kell letenniük. 

Beauty Építészet Hírek

Hawaii álomotthonok az óceán partján

A Big Island Kona partja masszív láva szikláival minden bizonnyal Hawaii legdrámai partvidékének számít. Az ottani lakásépítés lassú és korlátozott. A vevő legjobb választása az, ha csatlakozik a már létező, 450 hektáros Kohanaiki magánklubhoz és szomszédsághoz, melytől még a szája is tátva marad.

Beauty Építészet Hírek

Penthouse 13.5 millió dollárért

A Esküdt Ellenségek sztárjának New Yorki Penthouse otthona 13.5 millió dollárért került piacra. Az ingatlan világában különösen népszerűek a duplex penthouse-ok. New York Cityben csak az elit néhány kivételes tagja tekintheti ezeket a luxus lakásokat otthonának. A penthouset nem más birtokolta 2008-ig, mint az Esküdt Ellenségek NYPD kapitánya, Olivia Benson (Mariska Haritay).

Beauty Design Hírek

Nincs idő meghalni: Michael Kors és a James Bond kollekció

A Superbowlon bemutatott előzetes betekintést engedett a No time to die-ból. A trailer Daniel Craiggel, mint James Bond és Lashana Lynch, mint Nomi, egy másik titkosügynök megjelenésével kezdődik, egy kiengedett szárnyú vitorlázó gépben. James Bond egy nagy okostelefont használ és fehér Rag & Bone Henley pólót visel.

Beauty Design Hírek

Big Bang Hublot

A Hublot ismét a svájci tetoválóművésszel, Maxime Plescia-Büchivel ült a tervezőasztal elé, hogy megalkossák ezt a hihetetlen karórát. A design és funkciók megegyeznek az előző két modellel, azonban a színskála teljesen új.