All Tech Beauty Hírek

A négyoldalas óra

A Jaeger-LeCoultre, amelyet az órásmesterek órásmestereként ismernek, már régóta híres a mechanikus óraműveiről, de a márka legújabb újdonsága még a JLC számára is észbontóan lenyűgöző.

Beauty Design Hírek

Az időmérők minimalitástája

A Bulgari a 2021-es Digital Edition Of Watches And Wonders kiállításon mutatta be legújabb, a japán építésszel, Tadao Andóval készített közös időmérőjét. A 160 darabos Octo Finissimo az idő konstruálását és a legfinomabb módon történő értelmezését tűzte ki célul, és az együttműködés eredménye a csodás óra.

Beauty Design Hírek

Luxus poggyász

A kilenc darabos kollekció minden egyes darabját úgy tervezték, hogy az autógyártó közúti és versenyautóinak legfontosabb dizájnelemeit tartalmazza.

Beauty Design Hírek

Pálmalevél alatt

Ez a levél alakú zuhanypanel, az úgynevezett ORA zuhanyrendszer, egy esztétikusan lenyűgöző fürdőszobai zuhanykabin, hihetetlen víz-újrafelhasználási technológiával. A zuhany önmaga által előállított gőzt, valamint saját víztisztítórendszert használ. Az akril zuhanypanel felszívja és elvezeti a felhasznált vizet, majd megtisztítja és újraelosztja a WC-ben, az öntözőegységekben vagy más vízzel kapcsolatos újrafelhasználás céljából.

Beauty Design Hírek

Kanapéharmónia

A Natuzzi „Circle of Harmony” kollekciójának a célja az egyensúly és a tökéletesség felkutatása és megvalósítása. A tervezés olyan ökoszisztémáját kívánja meghatározni, amely kellőképpen kifejezi hódolatát a szépség, az inkluzivitás és a neves Made-In-Puglia márka különböző kreatív értelmezései felé.

Beauty Design Hírek

Szikrázó Légáramlat

Az Ulysse Nardin legújabb modeljének a Blast azaz nemes egyszerűséggel „Légáramlat” névre keresztelt, merész csontvázas kivitelű, automatikus tekercselő Tourbillon karórának a szorosan a nyomában jár testvérmodellje, a Sparkling Blast azaz a „Szikrázó Légáramlat”, amely egyszerre utal elegáns és kecses megjelenésére.

Beauty Építészet Hírek

Földbedöngölt luxus

A Balin található Kaba-Kaba faluban helyet kapó, az Ispiral Architets és a Design által megálmodott és tető alá hozott „Ulaman Eco Retreat Resort” különleges épülete közvetlenül a helyszínen és annak környezetében fellelhető anyagok felhasználásával készült.