Építészet Hírek

60 méteres híd-házat épített a DBA Los Angelesben

Los Angelesben, a Hancock Park szívében építette fel azt az egyedi megoldású híd-házat a Dan Brunn Architecture (DBA), mely nagyszerűen tükrözi a cégre jellemző innovatív megoldásokat és előremutató gondolkodást. A minimál stílusú építmény 60 méterre nyúlik át a patak felett, szó szerint hidat képezve a két part között, megosztva a privát és nyilvános teret, mely […]

Építészet Hírek

Gömbölyded falak és kerek udvar

Az IN/house a Fieldevo Design Studio tervezőasztalán született meg. A fő koncepció a meditáció összeolvasztása a mindennapi élettel. A külső homlokzat díszítetlen, betonból készült, a belső részben azonban több udvar található, amiket üvegfelületek kötnek össze a házban lévő helyiségekkel. A kerek falak folyamatosságot biztosítanak a szobák és terek között.

Építészet

Garázs gardrób

A Fujiwaramuro Architects tervei alapján épült ez a ház egy család számára Takamatsu városában, Japánban. Az épület betonból készült, egyszerű vonalakkal. A házat négy betonfal veszi körül, a nappali, konyha és étkező középen találhatók. A többi helyiség ezek köré csoportosul, a belső garázs pedig a nappali mellett van, és csupán egy üvegfal választja el a […]

Építészet Hírek

A császár kertje

Nem mindennap kerül olyan ház piacra, amelynek kertjét egy japán császári kertész tervezte. A Quail Hill névre keresztelt terület egy hatalmas birtok részét képezi. A dombtetőn lévő ház a Ross-völgyre és Tamalpais-hegyre néz.

Design Építészet Hírek

Medenceház

A francia Harmonic+Masson & Associates tervezőiroda lerántotta a leplet legújabb koncepciójáról, amit a ciprusi Limassolban akarnak megépíteni.