Design Hírek

Ultrakomplikált óra

A 2021-es Monaco Yacht Show alkalmából – amely szeptember végén, a festői Port Hercules kikötőben zajlott – az Ulysse Nardin bemutatta legújabb, ultrakomplikált, tengeri tematikájúóráját.

Design Hírek

Pixelek felhőjében

A Miguel Chevalier művész és az A+A Cooren Studio tervezői által elképzelt “Dans un nuage de pixels” – “a pixelek felhőjében” – egy olyan bútorkollekció, amely ötvözi a művészetet és a designt.

Design Hírek Yacht

Függőkert a tengeren

A Hidden Portside új szuperjachtja újabb bizonyíték arra, hogy a fenntarthatóság és a luxushajózás nem zárja ki egymást. A barcelonai székhelyű tervezőstúdió egy innovatív 50 méteres, Naboo néven ismert hajót írt ki, amely a környezetbarát berendezést és a nulla károsanyag-kibocsátású meghajtást párosítja a formatervezett esztétikával.

All Tech Design Hírek

Rolex a Marina-árokban

A búvárórákat úgy tervezik, hogy a vízfelszín alatt is működjenek, de ez az idén ősszel árverésre kerülő vintage Rolex az óceán mélyén is vízálló marad.

Design Hírek

JET ZEN

Mark Berryman nyugalmat árasztó belső tere szakít a kabinok csillogó, high-tech megjelenésével. A cél az, hogy az utasok azonnal elfeledjék, hogy repülőn vannak.

Design Hírek

Vezető nemzetközi designerek Budapesten

Másfél év kényszerszünet után tér vissza a S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállítás a Budapest Arénába, és máris a világ vezető designereit ígéri a látogatóknak. Építkezők és lakásfelújítók nagy favoritja lehet az esemény, amelyen bemutatkoznak a legújabb trendek, és leleplezésre kerül egy öt hónapon át kézzel készített csodaszőnyeg-alkotás is, amelyet Wendy Morrison skót szőnyegtervező jegyez.

Design Építészet Hírek

Királyi nyaralás

Mindazok számára, akik úgy szeretnének nyaralni, mint egy királyi család, az Airbnb-n szereplő Castle Cottage a New York állambeli Bolton Landingben meglepő forrása a középkori falu stílusú bájnak.

Design Hírek

G kollekció

A thaiföldi székhelyű TAKEHOMEDESIGN bútormárka bemutatta új, minimalista bútorcsaládját, a “G kollekciót”. Az összes darab átlátszó üveglábakból készült, és az esztétika megalkuvása nélkül ötvözi az anyagokat és a funkcionalitást.