All Tech Design Hírek

A régi Apple új ruhája

A Teiki Design Studio egy régi Power Mac G4-et varázsolt újjá a “McMartini” koktél szekrény képében. Mindig is lenyűgözte őket az Apple termékeinek stílusa, ezért úgy döntöttek,, hogy új életet adnak a PC toronynak, mely kiemeli az 50-es és 60-as évek amerikai autóira emlékeztető stílusát.

Design Gasztro Hírek

Grillezz stílusosan

A szabadtéri sütögetés szerelmesei számára új luxus barbeque vonalat mutatott be az Officine Gullo. A florence-i cég kézzel készített mesterműveivel kényezteti ügyfeleit.

Design Hírek

Bútor 900 kg kartonpapírból

Ha bútorról van szó, rögtön a tradicionális anyagok jutnak eszünkbe, fa, fém, esetleg műanyag. Vadim Kibardin viszont úgy döntött, itt az ideje az innovációnak a fenntarthatóság érdekében és papírból álmodta meg bútordarabjait. Igazi mesterművek, amelyek kézzel való megalkotásával 5110 munkaórát töltött.

Design Hírek

A marmonkanna új élete

Az új életre kelt marmonkanna mindenképpen stílust és első osztályú funkcionalitást fog csempészni bármelyik irodába, de még egy nappaliban is jól mutat.

Design Építészet Hírek

Tündérmese bútorozva

A Rebelo De Andrade által tervezett, Casa 3000 névre hallgató magányos kis piros házikó akár egy tündérmesébe is beleillene, ahogyan a paratölgyek és esernyőfenyők körülölelik a portugál Alentejo régióban.