Beauty Design Egyéb Hírek

Mint hal a vízben

A párizsi divatház a nyár derekát választotta, hogy leleplezze legújabb időmérőjét, amelyből összesen csak hat darab készül, a limitált kollekció számlapján pedig üveg mikromozaikokból a márka 1992-es sál mintázata jelenik meg.

Design Építészet Hírek

Bambuszluxus

A szállodát a JADE+QA és Stylus Studio neve fémjelzi. A Joe Lalli Narada Resort Hotelt a bambusz és fenyőerdők ihlették, valamint a körülötte található Moganshan-hegység a kínai Hangzhou városához közel. A 14 ezer négyzetméteres épületben konferenciatermek, éttermek és bárok is találhatók.

All Tech Design Hírek

Űrdivat

A 18 éves asztronauta tanonc Alyssa Carson – aki úton van afelé, hogy az első ember legyen a Marson – a Horizon Studios utazási márkával kötött együttműködése részeként társtervezője volt egy űrutazás által inspirált NASA fedélzeti poggyásznak.

Design Hírek

Mathieu Lehanneur legújabb alkotásai

A francia tervező a Practicle Horizon névre keresztelt kiállításon rántja le a leplet legújabb alkotásairól. A show keretében a designer legfőbb érdeklődési körét ismerhetjük meg, különböző terekben bemutatva.

Design Építészet Hírek

Ház a mednece közepén

Az egyik legjobb dolog abban, ha valaki Dél-Kaliforniában él, hogy milyen sok időt lehet kint tölteni a szabadban, ami az építészeket arra ösztönözte, hogy az új házak építése során egyre nagyobb és zökkenőmentesebb átmenetet biztosítsanak a bentből és kintbe.

Autó Design Hírek

A Bentley jövője

A 100. születésnapját ünneplő Bentley Motors bemutatta a luxus mobilitás jövőjét, a Bentley EXP 100 GT-t. A koncepcióautó a Bentley márka jövőjének fizikai megtestesülése, a mobilitáson túl, tovább fokozza majd a tulajdonos Grand Touring élményét, függetlenül attól, hogy vezetik vagy önvezető lesz-e.

All Tech Beauty Design Hírek

A jövőbe tekintve

A megközelítés logikus. A legmagasabb minőségű óragyártáshoz használt anyagokat és mechanizmusokat ötvözni, hogy egy magával ragadó órát. Ismerd meg a PAM00768-at.