Design Építészet Hírek

A TAPO minimalista üvegháza a Csendes-óceán partján

A TAPO (Tomioka építészeti tervezőiroda) legújabb projektjéhez tervezte a „horizont házat”, mely a japán Omaezaki város partmenti helyszínére készült, ahol egy domboldalon helyezkedik el, panorámás kilátással a csendes-óceánra, így a lakók számára akadálytalan kilátást nyújtva a tengerre. A part vonalával párhuzamosan épített épület ötvözi a világos és szellős tereket a minimális belső térrel.

Beauty Design Hírek

A zafírsárkány

Az RM 57-03 Tourbillon Sapphire Dragon névre hallgató különleges óra, Richard Mille egyik különleges projektjének csúcspontja. A zafír és arany művészi alkotásként épül be egy tourbillon szerkezetbe. A zafír megmunkálásának összetett eljárását kombinálva a gravírozás finom és költői művészetével. Richard Mille hírnevét pont az ehhez hasonló látszólag független világok összevonásának merész megközelítésének köszönheti.

Design Építészet Hírek

Tető a tetőn

A mexikói Pueblában elkészült projekt a HDA és Taller Paralelo nevéhez kötődik. A tervezők egy 19. századi épület tetejét alakították zöld kertté, ahol a lakók összegyűlhetnek és megpihenhetnek egy hosszú nap végén. A Giacopello Rooftop névre keresztelt projekt egy nagyobb fejlesztés részét képezi.

Design Építészet Hírek

A csönd háza

A House of Silence a Natura Futura Arquitectura tervezőasztalán született meg. A projekt koncepciójának alapja egy olyan családi tér létrehozása, amely teljes nyugalmat ad az itt élők számára.

All Tech Beauty Design Hírek

Hogyan lesz egy gyémánt a férfi ékköve?

Mennyit költöttél az eddigi legdrágább kiegészítődre? Tízezer forintot? Százezret? Ha annyi pénzed lenne, hogy szinte bármit megvehetnél, mi lenne a felső limit? Újabb érdekességek a világból: a Roland Iten Mechanical Luxury Company új szintre emelte a szupergazdagok körében a rongyrázás és a fényűzés fogalmát. A Diablo R60 névre keresztelt, óriási gyémánttal ékesített, automata övcsat értékét […]