All Tech Design Hírek

Szénszálak hangszála

A szénszálak egészen más tulajdonságokat kölcsönöznek egy gitárnak. Amellett, hogy gyakorlatilag törhetetlenné teszi és valószínűleg megnégyszerezi az élettartamát, egyedi hangszínt kölcsönöz. A szénszálas, teljesen grafitos szerkezet kristályos és részletes hangzást kölcsönöz a gitárnak, miközben nagyobb akusztikus hangerőt is lehetővé tesz a hangszer számára. Az eredmény jobb építési minőség (ragasztó, merevítők vagy bármilyen további rögzítés nélkül), […]

Design Építészet Hírek

Vincenzo De Cotiis milánói otthona

A milánói építész, művész és dizájner, Vincenzo De Cotiis akármilyen ipari területet stílusossá varázsol – és ezúttal saját otthonát mutatja be, melyet a nyugalom szigeteként jellemez. Milánó külvárosában, egy 18. századi kastély területén található otthon az épület történelme és szépsége előtt tiszteleg és Cotiis, a kopott tárgyak iránti szeretetéről árulkodik.

Autó Design Hírek

Rolls-Royce gótika

Szerintünk a Rolls-Royce Cullinan a luxus SUV-ok királya. Drake azonban úgy véli, mindig van hova fejlődni, ezért felkérte a Chrome Hearts-ot, hogy remixeljenek neki egy járgányt.

Design Építészet Hírek

Kápolnahatás

Harry Gesner háza egy csendes domboldalon ül, elképesztő kilátással a Csendes-óceánra, és a Ravenseye nevet kapta. Az ikonikus lakásban egy boltíves ajtó kísér a lépcsőhöz, amely a nagyterembe vezet, ahol hatalmas, magas boltozatos mennyezet tágítja a teret.

Autó Design Hírek

Luxuscsomagtartó

A híres brit márka most mutatta be a legkelendőbb Cullinan SUV-hoz készült új, testreszabott Recreation Module-t, amely a legszükségesebb dolgokat egyedi tárolókba rendezi. A fényűző kiegészítő egy motoros tárolórekesz, amely a jármű csomagterének padlójában rejtőzik, és amelyet az életstílusunkhoz igazíthatunk.

Beauty Design Hírek

Az időmérők minimalitástája

A Bulgari a 2021-es Digital Edition Of Watches And Wonders kiállításon mutatta be legújabb, a japán építésszel, Tadao Andóval készített közös időmérőjét. A 160 darabos Octo Finissimo az idő konstruálását és a legfinomabb módon történő értelmezését tűzte ki célul, és az együttműködés eredménye a csodás óra.

Beauty Design Hírek

Luxus poggyász

A kilenc darabos kollekció minden egyes darabját úgy tervezték, hogy az autógyártó közúti és versenyautóinak legfontosabb dizájnelemeit tartalmazza.