Design

Babzsákok ölelése

A „my second childhood” (azaz „második gyermekkorom”) nevű puha babzsákok átölelnek minket, akár ülve, akár fekve bújunk hozzájuk.

Design Építészet Hírek

Rendezetlen rendezettség

Az M-house ötlete 24 évvel ezelőtt, egy kétszemélyes nyaralóban született, valahol Dél-Kaliforniában. Michael Jantzent a modularitás, az előregyártás és önellátás gondolata inspirálta ennek a radikális nyaralónak a megtervezésére – nem nehéz kitalálni, hogy ezek közül melyikre utal a ház nevében szereplő „m” betű.

Design Hírek

Tunguska

A LEFTdesign által tervezett TUNGUSKA nevű étterem dizájnja az oroszországi Krasznojarksz térségében lévő szibériai tajga szépségét és erejét érzékelteti. A beltér a mára elavult hagyományos orosz dekorációt elhagyva adja vissza az étterem természetes környezetének atmoszféráját. A projektet a természetbarát alapanyagok és a zero-waste koncepció teszik teljessé.

Design Építészet Hírek

Lótuszvirágok

A Sri Lanka-i dizájner, Thilina Liyanage újabb lenyűgöző építészeti tervvel rukkolt elő: újabban óriási lótuszvirághoz hasonló, fonott bambuszból épített nyaralók csoportját álmodta meg. A sűrű erdőben megbújó meseszerű házikókat, melyeket elegáns égősorok kötik össze egymással, a mágikus realizmus inspirálta.

Design Építészet Hírek

Luxus bungalló Toszkánában

Látogatóit várja az első Casa Ojalá a fenséges Val d’Orciában, Toszkánában. A luxusházat Beatrice Bonzanigo olasz építész tervezte, és a 2019-es milánói divathét alkalmával mutatták be. Bonzanigo most összeállt a toszkán Rosewood Castiglion del Bosco luxusszállodával, hogy felavassa az első Casa Ojalá-házat.

Design Hírek

Zeus komód

Ez a vonzó Zeusz komód teljesen kézzel készített belsőépítészeti darab. A görög mitológia ihlette szobor remek kiegészítője lehet a nappalidnak. Ahogy látszik, Anatoaneta tervező a Zeusz szobor különböző részeit használta fel ennek az asztalka ajtóinak díszítéséhez, és ezt elég szeszélyes módon készítette el. 4200€-ért lehet ez az egyedi komód a tied.

Autó Design Hírek

Az Aston Martin ünnepe

A legrégebbi fennmaradt Aston Martin a 100. évfordulóját ünnepli, és az ikonikus brit gyártó egy különleges kiadású A3 Vantage Roadsterrel ünnepel.

Design Hírek Yacht

Jacht csipkében

Néha csak egy kis csillogás kell. Úgy tűnik, ez a Nick Stark Design legújabb szuperjacht-koncepciójának alapgondolata. Az ausztrál stúdió most mutatta be a Project Crystal néven ismert, feltűnő, új 394 méteres hajóját. A hajó nevét a kristályrácsról kapta, amely a teljes építményt borítja, és a sötétben világít, hogy még gyönyörűbb legyen.

Design Építészet Hírek

Peremterület

Milad Eshtiyaghi építésztervező egy olyan drámai projektet vizualizált, amely nem a gyenge idegzettel rendelkezők számára való. A brit kolumbiai Vancouverbe elképzelt Mountain House egy lenyűgöző kortárs otthon a sziklák oldalában való élethez, amely szó szerint az egyik szélein lóg.

Design Gasztro Hírek

Az első belga sörfürdő Brüsszelben

A WeWantMore tervezi az első belga sörfürdőt “Bath and Barley” néven Brüsszel régi belvárosában. A stúdió célja az volt, hogy a sör és a fürdőzés kombinálásával a pihenés és az intimitás érzését teremtse meg, miközben kiemeli Belgium jól ismert „sör-ökségét.”