Design Építészet Hírek

Iráni építészettel fűszerezett villa

A teheráni építészeti, mérnöki és építő vállalat, a Berania Office olyan rezidenciát tervezett a természetet kedvelő ügyfelének, melyben a kert és a ház összemosódik. Az iráni Karaj Zibadsasht regiójában található a 2000 négyzetméteres telek a kerttel és egy házzal a közepén. A projekt során a házat lebontották, hogy egy sokkal tágasabb belső terű otthont építsenek […]

Design Építészet

Nem gáz a dizájn

Amikor a Waterfrom Design csapatát felkérték, hogy tervezzék meg egy gáz laboratórium új irodájának belső terét Taiwanban, olyan teret hoztak létre, mely közvetlenül utal a cég tudományos tevékenységére. Acél gázpalackokat és nyitott csöveket használtak fel, az így kapott eredmény pedig a nagyon odaillő ipari esztétikát testesíti meg.

Design Hírek

Redőnyasztal

Az Alfakroll Table-lel nem kell azon aggódnunk, honnan kerítünk még plusz asztalt, ha a szokásosnál nagyobb vendégsereg érkezik. Az egyedi bútordarab hossza tetszés szerint alakítható ahhoz képest, hány embert szeretnénk leültetni. Csupán az asztal végén található legördíthető részt kell kicsit kintebb tekerni az oldalán található acél tekerő karral.

All Tech Design Hírek

Merülj el a luxusban

A merülőmedence elengedhetetlen kelléke egy valamirevaló hétvégi háznak. Szerencsére a műanyag változatok, melyek megduplázzák az energiafelhasználást és a fejfájásunkat is, már komoly vetélytársra találtak a régimódi anyagokban.

Beauty Design Hírek

Nincs idő meghalni: Michael Kors és a James Bond kollekció

A Superbowlon bemutatott előzetes betekintést engedett a No time to die-ból. A trailer Daniel Craiggel, mint James Bond és Lashana Lynch, mint Nomi, egy másik titkosügynök megjelenésével kezdődik, egy kiengedett szárnyú vitorlázó gépben. James Bond egy nagy okostelefont használ és fehér Rag & Bone Henley pólót visel.

Beauty Design Hírek

Big Bang Hublot

A Hublot ismét a svájci tetoválóművésszel, Maxime Plescia-Büchivel ült a tervezőasztal elé, hogy megalkossák ezt a hihetetlen karórát. A design és funkciók megegyeznek az előző két modellel, azonban a színskála teljesen új.