Design Hírek

Urwerk UR-111C Two-Tone

Az eredetileg 2018-ban bemutatott Urwerk UR-111X polírozott acél vagy fegyver fém bevonattal rendelkezett, most azonban az új Two-Tone verzió is meglátta a napvilágot, mely fekete PVD és szálcsiszolt acél kombinációjából áll. Az UR-111C Two-Tone mérete megegyezik elődjével.

Design Hírek

Drakula széke

Drakula köpenyének gallérja ihlette Siwon Kimet, hogy megtervezze luxus magastámlájú székét. A Drakula széke nem csupán egy bútordarab, de szobor is, mely méltóságteljes jelenléttel rendelkezik, miközben magánterületet biztosít a rajta ülő személy számára.

Design Gasztro Hírek

Szobor? Nem, pizza kemence

Giacomo Fava, olasz építész lerántotta a leplet két olyan pizza kemencéről, melyet a Clementivel, az 1975-től kemencéket és barbeque-kat gyártó céggel együttesen tervezett. Fava úgy tervezte meg a két modellt, hogy azok funkcionális, gyorsak és hatékonyak legyenek, Clementi pedig a minimalista dizájnt tette hozzá.

Design Hírek

Napi cukiság újratöltve, teletöltve

Alessandra Baldereschi, olasz dizájner legújabb kollekcióját Ichendorf Milano üvegműves segítségével valósította meg. Az első “Állatfarm” névre keresztelt munkája után most újabb darabokat hozott a vadvilágból iheletet merítő kézzel fújt üvegek révén.

Design Építészet Hírek

Ahol a szupergonoszok is lakhatnának

Reya Mohtashami legújabb brutális koncepciója a természetet hozza össze a természetellenessel. Ahogyan a Bosszúálókból, Fast & Furious and James Bond filmekből már megtanultuk, a szupergonoszok bizony rosszak. Néhányuknak viszont van némi pozitív tulajdonsága, művészi gonddal választják ki búvóhelyüket.