Hírek Yacht

Luxus horgászjacht

A “III Amigos” azaz magyarul a „Három Barát” névre keresztelt luxusjacht egy hamisítatlan horgászatra termett hullámszelidítő harcos, de tágasan kialakított belső terei és pazar kivitelezése miatt azonban inkább hasonlít egy világszínvonalon kivitelezett szuperjachtra.

Hírek Yacht

Sebesség ötcsillagos luxussal

Meglehet, hogy a Hylas Yachts eredetileg elegáns vitorlás jachtokra koncentrálva építette fel jelenlegi hírnevét, de mostanában egyre inkább a hatalmas erővel rendelkező cirkálók felé fordult és méltán szerzett elismerést ezen a területen is. A családi tulajdonban lévő cég éppen most jött ki egy ínycsiklandó, vadonatúj, 49 lábas /15 méteres/ modellel, amely nem csupán lenyűgöző sebességet […]

Hírek Yacht

Hétvégén jön a 25. Balaton Boat Show

Immáron 25. alkalommal rendezik meg szeptember 4-6. között Balatonkenesén, a Kenese Marina Port kikötőben Magyarország egyetlen vízi és vízparti hajókiállítását, a Balaton Boat Show-t. 75 kiállító, 80 vízen és vízparton bemutatott hajó, több mint 10 premier és technológiai újdonság, teszthajózási lehetőség, és az időszak legjobb árai várják a hajózás szerelmeseit és az érdeklődő nézőket. A […]

Hírek Yacht

Arkup, a luxus lakóhajó

Az Arkup No.1 Floating Home nem csupán egy luxus koncepció, de forradalmi újítás is. A holland építész, Koen Olthuis of Waterstudio.nl által tervezett Arkup egy egyedi, úszó otthon, mely Olthuis filantropikus jövőbeli élőhelyére összpontosít és az emelkedő tengerszint és áradások okozta klímaváltozásra, valamint a világ népességének növekedésére kíván megoldást találni.

Hírek Yacht

Ötcsillagos úszó hotel

A Fincantieri Yacht arról ismert, hogy olyan egyedi, mega jachtnak nevezett mester műveket alkot, melyek megkérdőjelezik a status quo-t. Legutóbbi hajójával viszont sikerült még nagyobb meglepetést okoznia. A következő generációs koncepció a Blanche nevet kapta, 70m-es hosszával és tágas belső terével egy 5 csillagos hotel érzetét kelti.

Hírek Yacht

Nem csak a méret számít

Az Oceanco lenyűgöző gigajachtjairól híres, most pedig bemutatta epikus, 162m hosszú alkotását. A Bravo Eugenia radikálisan új hibrid meghajtó rendszerrel rendelkezik, mely 30%-kal kevesebb üzemanyagot használ fel vetélytársainál.

Hírek Yacht

Sportkupé szuperjacht formába öntve

A három fedélzetű hajó tiszta vonalakkal, kiegyensúlyozott méretekkel és tökéletes sziluettel hódít. Gyönyörű dolog két kultúra harmóniája, különösen egy szuperjacht formájában. Rossinavi legutóbbi testreszabott hajója is ilyen. A klasszikus olasz dizájn keveredik az amerikai találékonyság legjavával.

Hírek Yacht

Úszó nightclub

Az 50 méteres All About U2 nevű vitorlás jachtot tulajdonosa inkább szexy kinézetéért tartja. A motorjacht és a vitorlásjacht általában elrendezésében és hajótest formájában is különbözik. A legnagyobb vitorlásjachtoknak is szükségük van az árbócok és a hajótest jó kialakítására, hogy elérje maximális teljesítményét.

Hírek Yacht

Úszó luxusotthon törökfürdővel

Az ISA legújabb szuperjachtja minden igényt kielégít akár egy egy hetes utazás során is a Földközi-tengeren. A szerencsés tulajdonos igazi luxus kiegészítőket tudhat magáénak.