All Tech Hírek Yacht

A vizek Teslája?

Talán kissé merésznek tűnhet bármelyik hajót a nyílt tengerek Cybertruckjának tekinteni, de ennek a Los Angeles-i startupnak az új elektromos motorcsónakja Elon Musk díjnyertes poligonális pickupjának szögletességét idézi.

Design Hírek Yacht

A luxus átriuma

A Gill Schmid Design legújabb szuperjacht koncepciója a See nevet kapta, és bizony nehéz nem észrevenni. A lenyűgöző hibrid hajó, melyet a Lateral Naval Architect-szel közösen terveztek, 213 láb hosszú, és kifejezetten egyedülálló külsejét nagyméretű fényvisszaverő üvegfelületek jellemzik.

Hírek Yacht

Kolosszális lakóhajó

Sok az olyan szuperjacht koncepció, amit végül sosem építenek meg – de a Njord nem ezek közé tartozik. A 948 láb hosszú luxushajó terveit tavaly mutatta be az Ocean Residences Development (ORD),és négy év múlva útnak is indulhat.

Hírek Yacht

Álomhajó

Az Open Independence legújabb szuperjacht koncepcióját nem véletlen keresztelték Vast 72-ra („vast” szó jelentései többek között „óriási”, „hatalmas”, „széles”). Az epikus 236 láb hosszú hajótestnek minden részlete álomba illő.

Hírek Yacht

Szobor a vízen

Olaszország felelős a világ legcsodálatosabb szobraiért. Most egy toszkán stúdió egy olyan szuperjachtot készített, amelynek célja, hogy méltó legyen ehhez az örökséghez. A Leoni Design Workshop most mutatta be új koncepcióját, amelynek kanyargós ívei és vonalai még a magas reneszánsz szobrászok számára is értékesek.

Design Hírek Yacht

Jacht csipkében

Néha csak egy kis csillogás kell. Úgy tűnik, ez a Nick Stark Design legújabb szuperjacht-koncepciójának alapgondolata. Az ausztrál stúdió most mutatta be a Project Crystal néven ismert, feltűnő, új 394 méteres hajóját. A hajó nevét a kristályrácsról kapta, amely a teljes építményt borítja, és a sötétben világít, hogy még gyönyörűbb legyen.

Hírek Yacht

Sportautó ihlette szuperjacht

Az autók gyakran a legnagyobb tengeri formatervek mozgatórugói. Ennek bizonyítékául szolgál az Overmarine Group legújabb szuperjachtja, amely a 20. század eleji jellegzetes sportautókból merít kreatív ötleteket.

Hírek Yacht

Hajóhalmozó

A hajósok között létezik egy „2 láb-itis” nevű betegség, amikor a hajósok állandóan egy olyan jármű után vágyakoznak, amely két lábbal hosszabb, mint a jelenlegi. Tom Brady, mint az amerikai sporthős és szívtipró, a „betegség” extrémebb esetével küzd. A Tampa Bay Buccaneers irányítója egy élő közvetítéses webináriumon mondta el, hogy elcseréli a Wajer 55S-t a […]

Hírek Yacht

Sennára emlékezve

Egy olyan szuperjacht sorozat, melyet a Formula-1 inspirált, valóságos álom a járműmániások számára – amely most valóra is válik az ISA Yachts jóvoltából. A Palumbo Superyachts vezetése alatt álló olasz társaság egy karcsú és sportos hajótrióval állt elő, melyek dizájnját a versenyautók megjelenése ihlette.

Hírek Yacht

A világ első luxus szuperjacht bárkája

A Savvy-t, a világ első szuperluxus szuperjacht bárkáját arra tervezték, hogy stílusosan közlekedjen Európa keskeny, sekély, alacsonyan áthidalt csatornáin és folyóin. 2004-ben a vezető holland szuperjacht-építő cég, a Hakvoort építette a modellt, a brit H2Design szuperjacht-specialisták lenyűgöző belső kialakításával. Az elmúlt öt évben a hajó jelenlegi tulajdonosát, a jól ismert brit vállalkozót, Peter de Savary-t […]