Hírek Yacht

Bannenberg&Rowell szuperjachtja jobb, mint egy öt csillagos hotel

“Progresszív építészet. Fantasztikus medence és beach club. Kandalló.” – írják Bannenberg&Rowell új 213 lábas szuperjacht koncepcjáról. A Telex nevű hajó minden centiméterét a londoni székhelyű stúdió tervezte. Négy téma inspirálta, kaland, aktív életstílus, erő és arány, a cég szerint megerősítve a szabadság alapvető fogalmával. Igazából ez egy szuperjacht minden évszakra és alkalomra.

Design Hírek Yacht

A Lexus jachtja

Lexus hamarosan vízre száll sorozatgyártású jachtja, az LY 650 első példányával. A márka legfrissebb formanyelvét, az L-finesse dizájnfilozófiát az autóiparon kívül alkalmazó, sorozatgyártású LY 650 a lenyűgöző Lexus Sport Yacht Concept hajótanulmány által kijelölt úton halad tovább.

Hírek Yacht

A 229 méteres Valkyrie lehet a világ legnagyobb megajachtja

Ha megnézel egy tipikus szuperjachtot, akkor egy gyönyörűen kivitelezett hajót fogsz látni. A Valkyrie természetesen követi ezt a trendet, azonban a tervező új szintre emelte ezt a hajótípust azzal, hogy egy az 1980-as években elterjedt építészeti megoldást alkalmazott. Mindezt úgy, hogy a luxust sem áldozta fel a funkcionalitás oltárán.

Hírek Yacht

Tavaszi szünet egy luxusjachton

A 60 méteres Slipstream készen áll, hogy körbejárja veled az egész világot! Ráadásul rengeteg játékot is tartogat számodra. Mitől lesz a jachtbérlés sikeres? Talán a rugalmasság a válasz, vagy a legénység, akik szinte családtaggá válnak az út végére? A Slipstream kapitánya szerint ez mind fontos. A szuperjacht már kilenc éve járja a vizeket, a kapitány, […]

Hírek Yacht

Luxussebesség

A Cheoy Lee végre lerántja a leplet a CL Yachts két új modelljéről is. A Hong Kong-i jachtépítő 130 éves múltra tekinthet vissza. Az új CL Yachts sorozat jachtjai olyan vízimádók számára készülnek, akik a sebességet és luxust is fontosnak tartják.