Hírek Yacht

Sportautó ihlette szuperjacht

Az autók gyakran a legnagyobb tengeri formatervek mozgatórugói. Ennek bizonyítékául szolgál az Overmarine Group legújabb szuperjachtja, amely a 20. század eleji jellegzetes sportautókból merít kreatív ötleteket.

Hírek Yacht

Hajóhalmozó

A hajósok között létezik egy „2 láb-itis” nevű betegség, amikor a hajósok állandóan egy olyan jármű után vágyakoznak, amely két lábbal hosszabb, mint a jelenlegi. Tom Brady, mint az amerikai sporthős és szívtipró, a „betegség” extrémebb esetével küzd. A Tampa Bay Buccaneers irányítója egy élő közvetítéses webináriumon mondta el, hogy elcseréli a Wajer 55S-t a […]

Hírek Yacht

Sennára emlékezve

Egy olyan szuperjacht sorozat, melyet a Formula-1 inspirált, valóságos álom a járműmániások számára – amely most valóra is válik az ISA Yachts jóvoltából. A Palumbo Superyachts vezetése alatt álló olasz társaság egy karcsú és sportos hajótrióval állt elő, melyek dizájnját a versenyautók megjelenése ihlette.

Hírek Yacht

A világ első luxus szuperjacht bárkája

A Savvy-t, a világ első szuperluxus szuperjacht bárkáját arra tervezték, hogy stílusosan közlekedjen Európa keskeny, sekély, alacsonyan áthidalt csatornáin és folyóin. 2004-ben a vezető holland szuperjacht-építő cég, a Hakvoort építette a modellt, a brit H2Design szuperjacht-specialisták lenyűgöző belső kialakításával. Az elmúlt öt évben a hajó jelenlegi tulajdonosát, a jól ismert brit vállalkozót, Peter de Savary-t […]

Hírek Yacht

Úszó palota

A Covid-járvány közepette Charly Phitoussi elindította az Instagram @prestigeyachts profilt, hogy bemutassa a világ kiemelkedő luxushajóit, és segítse a felhasználókat egy pillanatra elmenekülni. A fióknak most mintegy 120 000 követője van, és a párizsi tartalomgyártó úgy döntött, hogy a dolgokat egy újabb szintre emeli, és megtervezi saját „úszó palotáját”.

Hírek Yacht

Luxus alumíniumból

A Tankoa szuperjacht-kínálata újabb csillaggal bővült. Az elismert olasz hajógyártó 164 lábas újdonsága kizárólag alumíniumból készült, és enyhén szólva szemet gyönyörködtető.

Hírek Yacht

Kémhajó

A szlovén dizájncég most bemutatta az új, 190 láb hosszú felfedező koncepciót, amelyet a Mission Impossible filmek ihlettek, és mondanom sem kell, hogy ütős lett.

Hírek Yacht

A vizek emírje

A Gresham híres arról, hogy úttörő gigayachtokat próbál ki, ez alól a legújabb 394 láb hosszú szépség sem lehet kivétel. Az Emir nevet viselő koncepciónak több közös vonása van egy 5 csillagos üdülőhelyen, mint egy, nyílt tengert átszelő hajóval.

Hírek Yacht

A cápakirály

A jacht felszerelése két vízeséssel, egy hangszigetelt mozival és egy 6 méter hosszú végtelen medencével válik teljessé. Négy hosszú év munkálatait követően végre kihajózott Rossivani legnagyobb és legújabb szuperjachtja. A 230 láb, azaz 70 méter hosszú jármű ez év január 15-én hagyta el először az olasz hajógyárat, hogy meghódítsa a tengereket.