Hírek Yacht

Nem csak a méret számít

Az Oceanco lenyűgöző gigajachtjairól híres, most pedig bemutatta epikus, 162m hosszú alkotását. A Bravo Eugenia radikálisan új hibrid meghajtó rendszerrel rendelkezik, mely 30%-kal kevesebb üzemanyagot használ fel vetélytársainál.

Hírek Yacht

Sportkupé szuperjacht formába öntve

A három fedélzetű hajó tiszta vonalakkal, kiegyensúlyozott méretekkel és tökéletes sziluettel hódít. Gyönyörű dolog két kultúra harmóniája, különösen egy szuperjacht formájában. Rossinavi legutóbbi testreszabott hajója is ilyen. A klasszikus olasz dizájn keveredik az amerikai találékonyság legjavával.

Hírek Yacht

Úszó nightclub

Az 50 méteres All About U2 nevű vitorlás jachtot tulajdonosa inkább szexy kinézetéért tartja. A motorjacht és a vitorlásjacht általában elrendezésében és hajótest formájában is különbözik. A legnagyobb vitorlásjachtoknak is szükségük van az árbócok és a hajótest jó kialakítására, hogy elérje maximális teljesítményét.

Hírek Yacht

Úszó luxusotthon törökfürdővel

Az ISA legújabb szuperjachtja minden igényt kielégít akár egy egy hetes utazás során is a Földközi-tengeren. A szerencsés tulajdonos igazi luxus kiegészítőket tudhat magáénak.

Hírek Yacht

Fibonacci, az úszó versenyzongora

A Fibonacci nevű elektromos katamarán, bár inkább hasonlít egy úszó versenyzongorára, autótervezők keze alatt született, akik úgy gondolták, hogy a yacht építés világa készen áll a jövőbe tekinteni.

Hírek Yacht

Sunreef, az úszó night club

Ha egy módja van, hogy egy szuperjacht felhívja magára a figyelmet, akkor az a neon fényekkel történhet. Pontosan ezt használja fel a Sunreef Yachts legújabb 49 méteres katamaránjánál.

Hírek Yacht

Bannenberg&Rowell szuperjachtja jobb, mint egy öt csillagos hotel

“Progresszív építészet. Fantasztikus medence és beach club. Kandalló.” – írják Bannenberg&Rowell új 213 lábas szuperjacht koncepcjáról. A Telex nevű hajó minden centiméterét a londoni székhelyű stúdió tervezte. Négy téma inspirálta, kaland, aktív életstílus, erő és arány, a cég szerint megerősítve a szabadság alapvető fogalmával. Igazából ez egy szuperjacht minden évszakra és alkalomra.

Design Hírek Yacht

A Lexus jachtja

Lexus hamarosan vízre száll sorozatgyártású jachtja, az LY 650 első példányával. A márka legfrissebb formanyelvét, az L-finesse dizájnfilozófiát az autóiparon kívül alkalmazó, sorozatgyártású LY 650 a lenyűgöző Lexus Sport Yacht Concept hajótanulmány által kijelölt úton halad tovább.