Autó Hírek

A luxushalmozó

Yusaku Maezawa, a Zozotown online divatáruház alapítója odavan a feltűnő, hétszámjegyes luxusautókért. A 45 éves vállalkozó jelenlegi gyűjteménye elvileg egy 2,9 millió dolláros Bugatti Chiront, egy kivételesen ritka, 1,8 milliós Mercedes-Maybach G 650 Landauletet, és egy Aston Martin One-77-et is magában foglal. Emellett hamarosan kiszállításra kerül a 3 millió dolláros, 1000 lóerős Aston Martin Valkyrie […]

Autó Design Hírek

Rolls-Royce gótika

Szerintünk a Rolls-Royce Cullinan a luxus SUV-ok királya. Drake azonban úgy véli, mindig van hova fejlődni, ezért felkérte a Chrome Hearts-ot, hogy remixeljenek neki egy járgányt.

Autó Design Hírek

Luxuscsomagtartó

A híres brit márka most mutatta be a legkelendőbb Cullinan SUV-hoz készült új, testreszabott Recreation Module-t, amely a legszükségesebb dolgokat egyedi tárolókba rendezi. A fényűző kiegészítő egy motoros tárolórekesz, amely a jármű csomagterének padlójában rejtőzik, és amelyet az életstílusunkhoz igazíthatunk.

Autó Hírek

MG oldschool Roadster

A brit márka a napokban osztott meg képeket a legújabb koncepciójárművéről, a Cyberster nevű, teljesen elektromos kabrióról. A roadster a nyitott tetejű sportautókhoz való visszatérést jelenti egy olyan márka számára, amely azóta, hogy a kínai SAIC Motor konglomerátum felvásárolta, leginkább kompakt és crossover SUV modellek gyártásával töltötte idejét.

Autó Design Építészet Hírek

Hummer bunker

A neves belsőépítésznek, Kelly Wearstlernek köszönhetően az autók lassan már a garázsból a nappalinkba kerülnek. Persze nem mindenki annyira felvágós, hogy egy drága autót állítson ki az egyik szobájába, de aki szereti ezt a trendet, imádni fogja a hamarosan megjelenő GMC Hummer EV koncepcióautóját, amely egy olyan világot képzel el, ahol az autók és az […]

Autó Hírek

A Rolls fantomja

Ha olyan luxusautó márkát nézünk, mint a Rolls-Royce, akkor egy újabb kiadásnál az egyszerű díszek vagy a színes vonalak nem lesznek kielégítőek.

Autó Hírek

1965 Shelby Cobra 475 ezer dollárért

A Kirkham Motorsports régóta híres a kézzel készített, akkurátus és társaik közül kitűnő Shelby Cobra változatairól – és a Utah-központú társaság még mindig nem fogyott ki a jó ötletekből. Erről árulkodik ez az elbűvölő Cobra, melynek az egész karosszériája bronzból készült.

Autó Hírek

Luxus Maximus

Amikor a lakókocsi-gyártók helyet akarnak adni egy autónak, a megoldás általában ugyanaz: hosszabbá teszik. De az egyik kínai autógyártó teljesen más megközelítést alkalmaz ennek a gondnak a megoldására. A második axil hozzáadása helyett a SAIC Maxus hozzáad egy második szintet.

All Tech Autó Hírek

Óraipari szuperlatíva

Roger Dubuis svájci luxusóragyártó ismét visszatért a nyilvánosság elé egy új lélegzetelállító órával, amely a Lamborghini design eddigi legextrémebb értelmezése lehet.