Autó Design Hírek

A Bentley jövője

A 100. születésnapját ünneplő Bentley Motors bemutatta a luxus mobilitás jövőjét, a Bentley EXP 100 GT-t. A koncepcióautó a Bentley márka jövőjének fizikai megtestesülése, a mobilitáson túl, tovább fokozza majd a tulajdonos Grand Touring élményét, függetlenül attól, hogy vezetik vagy önvezető lesz-e.

All Tech Autó Beauty Design Hírek

Így néz ki a világ legdrágább slusszkulcsa

Az Awain egy luxuscikkeket gyártó finn cég, amelynek hatalmas céljai vannak a jövőre nézve. Meg akarják alkotni a legkülönlegesebb kocsikulcsokat a legkülönlegesebb autókhoz. Nem olyan rég le is rántották a leplet egy slusszkulcs-sorozatról, amelyet gyémántok és drágakövek díszítenek.

Autó Hírek

Az új Alfa Romeo Tonale tanulmány

Az Alfa Romeo berobbant az elektromos autók világába új középkategóriás Tonale SUV tanulmánymodelljével a 2019-es Genfi Autószalonon. A Tonale az Alfa Romeo első plug-in hibrid autója és egyben első középkategóriás szabadidőmodellje.

All Tech Autó Hírek

Okoságyban nem kell harcolni a helyért

Egy zűrös nap után kevés kellemesebb dolog van, mint jól kialudni magunkat szeretett társunk ölelésében. Csakhogy sokan egy “térrablóval” osztják meg az ágyukat, és az alvással töltött értékes órák egy részét kénytelenek azzal tölteni, hogy újra meg újra visszahódítják a matrac nekik járó felét.