Autó Hírek

Jön az új MINI Cabrio Sidewalk

A prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős modellje idén tavasszal egy exkluzív stílusjegyekkel és rendhagyó felszereltségi tételekkel megfűszerezett dizájnkiadással gazdagodik.

Autó Design Hírek

A Bentley jövője

A 100. születésnapját ünneplő Bentley Motors bemutatta a luxus mobilitás jövőjét, a Bentley EXP 100 GT-t. A koncepcióautó a Bentley márka jövőjének fizikai megtestesülése, a mobilitáson túl, tovább fokozza majd a tulajdonos Grand Touring élményét, függetlenül attól, hogy vezetik vagy önvezető lesz-e.

All Tech Autó Beauty Design Hírek

Így néz ki a világ legdrágább slusszkulcsa

Az Awain egy luxuscikkeket gyártó finn cég, amelynek hatalmas céljai vannak a jövőre nézve. Meg akarják alkotni a legkülönlegesebb kocsikulcsokat a legkülönlegesebb autókhoz. Nem olyan rég le is rántották a leplet egy slusszkulcs-sorozatról, amelyet gyémántok és drágakövek díszítenek.

Autó Hírek

Az új Alfa Romeo Tonale tanulmány

Az Alfa Romeo berobbant az elektromos autók világába új középkategóriás Tonale SUV tanulmánymodelljével a 2019-es Genfi Autószalonon. A Tonale az Alfa Romeo első plug-in hibrid autója és egyben első középkategóriás szabadidőmodellje.