Autó Hírek

Luxusautókhoz luxus kiállítóterem

Akár Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren vagy Ford GT, az unalmas garázs helyett mind megérdemli a hozzá illő luxus körülményeket. Itt nem csupán a sebesség, de a megjelenés is számít. Az autóipar legszebb gyümölcseihez a Supercar Capsule Garage illik.

Autó Hírek

Kétmásodperc alatt százon a 21C

Jól kezdődött az év a szuper- és hiperautók szegmensében. A kategória egyik legfrissebb példánya a Czinger 21C Hybrid, mely karcsú és érzéki, és úgy tűnik, kihívás elé állítja az iparágat.

Autó Hírek

Két új modellváltozattal bővül 2020-ban a Civic Type R család

Két új modellváltozattal bővül 2020-ban a Civic Type R család. A Limited Edition és Sport Line néven bemutatkozó újoncok a Type R GT műszaki alapjaira épülnek, de megjelenésüket és teljesítményüket illetően is mást stílust képviselnek, így még szélesebb rétegek számára lehet ideális a Honda többszörös díjnyertes hot hatch-e.

Autó Hírek

Lenyűgöző francia szuperautó koncepció

A Genty Automobiles szuperautója 2.7 másodperc alatt éri el a 62 mérföldes sebességet, de ez csak egy a számos szenzációs gép közül, amiket a 2020-as Top Marques keretében mutatnak majd be. A kiállítók között lesz a Brabus, a Gentleman Car egy Shelby Cobrával, valamint a Dallara is.

Autó Hírek

Jön az új MINI Cabrio Sidewalk

A prémium kisautók mezőnyének egyetlen nyitott tetős modellje idén tavasszal egy exkluzív stílusjegyekkel és rendhagyó felszereltségi tételekkel megfűszerezett dizájnkiadással gazdagodik.