Autó Hírek

Bentley El Camino

Lehet, hogy a Bentley az elmúlt évtizedben kiadott egy SUV-t, de ez nem jelenti azt, hogy a márka egyhamar teherautót fog fejleszteni. Talán ezért is döntött úgy egy brit benzingőzös, hogy saját kezébe veszi a dolgokat.

Autó Design Hírek

Az Aston Martin ünnepe

A legrégebbi fennmaradt Aston Martin a 100. évfordulóját ünnepli, és az ikonikus brit gyártó egy különleges kiadású A3 Vantage Roadsterrel ünnepel.

Autó Hírek

A luxushalmozó

Yusaku Maezawa, a Zozotown online divatáruház alapítója odavan a feltűnő, hétszámjegyes luxusautókért. A 45 éves vállalkozó jelenlegi gyűjteménye elvileg egy 2,9 millió dolláros Bugatti Chiront, egy kivételesen ritka, 1,8 milliós Mercedes-Maybach G 650 Landauletet, és egy Aston Martin One-77-et is magában foglal. Emellett hamarosan kiszállításra kerül a 3 millió dolláros, 1000 lóerős Aston Martin Valkyrie […]

Autó Design Hírek

Rolls-Royce gótika

Szerintünk a Rolls-Royce Cullinan a luxus SUV-ok királya. Drake azonban úgy véli, mindig van hova fejlődni, ezért felkérte a Chrome Hearts-ot, hogy remixeljenek neki egy járgányt.

Autó Design Hírek

Luxuscsomagtartó

A híres brit márka most mutatta be a legkelendőbb Cullinan SUV-hoz készült új, testreszabott Recreation Module-t, amely a legszükségesebb dolgokat egyedi tárolókba rendezi. A fényűző kiegészítő egy motoros tárolórekesz, amely a jármű csomagterének padlójában rejtőzik, és amelyet az életstílusunkhoz igazíthatunk.

Autó Hírek

MG oldschool Roadster

A brit márka a napokban osztott meg képeket a legújabb koncepciójárművéről, a Cyberster nevű, teljesen elektromos kabrióról. A roadster a nyitott tetejű sportautókhoz való visszatérést jelenti egy olyan márka számára, amely azóta, hogy a kínai SAIC Motor konglomerátum felvásárolta, leginkább kompakt és crossover SUV modellek gyártásával töltötte idejét.

Autó Design Építészet Hírek

Hummer bunker

A neves belsőépítésznek, Kelly Wearstlernek köszönhetően az autók lassan már a garázsból a nappalinkba kerülnek. Persze nem mindenki annyira felvágós, hogy egy drága autót állítson ki az egyik szobájába, de aki szereti ezt a trendet, imádni fogja a hamarosan megjelenő GMC Hummer EV koncepcióautóját, amely egy olyan világot képzel el, ahol az autók és az […]

Autó Hírek

A Rolls fantomja

Ha olyan luxusautó márkát nézünk, mint a Rolls-Royce, akkor egy újabb kiadásnál az egyszerű díszek vagy a színes vonalak nem lesznek kielégítőek.