Autó Hírek

Polestar hadművelet

A vállalat még februárban mutatta be először koncepció formájában a Preceptet, sportos stílussal, a Google Android által működtetett szoftverrendszerrel és fenntartható anyagokkal teletűzdelt belső térrel. A héten a Polestar közzétett egy videót, amelyben az eddigi legközelebbi pillantást vethetünk az új autóra.

Autó Gasztro Hírek

“Az aranymetszés íze”

A két luxusmárka az új Masters’ Selection 21 Year Olddal erősíti meg partnerségét. Tehát ez az első, limitált kiadású single-malt skót whisky, amelyet a két cég közösen alkotott meg, ráadásul ez az első alkalom, hogy az Isle of Islay-i lepárló az aranymetszést használja fel egy whisky elkészítéséhez.

Autó Hírek

Elektromos Odüsszeus

Számos autómárkához hasonlóan a brit McLaren is belépett az e-versenyzés világába az Odyssey 21 nevű tisztán elektromos terepjárójával. Az új autót az ENSZ klímaváltozási konferenciáján (COP26) mutatták be –a jellegzetes papajaszínben tündöklő autót Vic Lee tusrajzai díszítik.

Autó Hírek

Rallyzás az Antarktiszon

Ha mérföldeket akarnánk utazni antarktiszi jég- és hótakarón át, talán egy sarki felfedezőutakra tervezett elektromos minitankkal vagy propelleres cirkálóval, esetleg egy kifejezetten ilyen terepre szánt triciklivel indulnánk útnak –de biztos nem egy vintage sportkupéval.

Autó Hírek

Rolls-Royce Boat Tail

A pazar Rolls-Royce Boat Tail pokoli nagy feltűnést keltett, amikor korábban ebben az évben bemutatták, de csak kevesen látták élőben. Egészen mostanáig.

Autó Hírek

Az autótervezésen túl

Képzelj el egy elegáns kupét, amely elrepít a kedvenc helyedre, a múltbeli látogatások emlékeit kivetíti a hatalmas kijelzőkön, és olyan zenét játszik, amely közben mutatja az úticélt és a legfontosabb emberekkel való emlékeidet. Ez a Lincoln Anniversary koncepciója, amelyet a híres pasadenai Art Center College of Design hallgatóinak egy csapata dolgozott ki.

Autó Hírek

Bentley El Camino

Lehet, hogy a Bentley az elmúlt évtizedben kiadott egy SUV-t, de ez nem jelenti azt, hogy a márka egyhamar teherautót fog fejleszteni. Talán ezért is döntött úgy egy brit benzingőzös, hogy saját kezébe veszi a dolgokat.

Autó Design Hírek

Az Aston Martin ünnepe

A legrégebbi fennmaradt Aston Martin a 100. évfordulóját ünnepli, és az ikonikus brit gyártó egy különleges kiadású A3 Vantage Roadsterrel ünnepel.