Beauty Design Egyéb Hírek

Kétarcú Patek Philippe

A Patek Philippe egy elegáns, stílusos variációt mutat be a legkomplikáltabb karórájából, amit valaha gyártottak a hagyományos kollekciója, a Grandes Complications 6300G részeként.

Beauty Design Egyéb Hírek

Mint hal a vízben

A párizsi divatház a nyár derekát választotta, hogy leleplezze legújabb időmérőjét, amelyből összesen csak hat darab készül, a limitált kollekció számlapján pedig üveg mikromozaikokból a márka 1992-es sál mintázata jelenik meg.

All Tech Design Egyéb Hírek

Kelj át az egész világon

A Minerva lenyűgöző múltja előtt tiszteleg az 1858 kollekció, amely most új, limitált kiadású modellel örvendeztet meg minket. Persze nem kell ezer kilométereket utaznod ahhoz, hogy kalandor legyél.

All Tech Egyéb Hírek

Hobbirepülés

Az Icon Aircraft célja, hogy közkedveltté tegye a repülést hobbiként is, ezért most megnyitották hangárjukat a nagyközönség előtt is a Santa Monica-i reptéren.

Egyéb Hírek Kultúra

Éjszaka a múzeumban

Ha már régóta álmodozol arról, hogy turisták hada nélkül élvezd a Louvre által kínált csodákat, most itt az esély rá. Az Airbnb most meghirdetett egy versenyt, amely során egy szerencsés játékos egy vendéggel eltölthet egy éjszakát a Louvre ikonikus piramisában.

Beauty Design Egyéb Hírek

Kempingezz a luxus penthouse tetején!

Imádsz kempingezni, de nem bírod az erdőt? A Gwen Hotelt pont neked találták ki. Ha a fejedben az él a természetjárásról, hogy tábortűz helyett séf készíti a vacsorát, és az erdő helyett a felhőkarcolók tetejében gyönyörködsz, ez a hely neked való.