Design Egyéb Építészet

Spirálház

Az ANTIREALITY által tervezett Spiral House egy konceptuális, sziklás tájba integrált tengerparti villa. A kísérleti projekt lényege a házak megszokott, funkcionális elrendezésének megkérdőjelezése.

Egyéb Hírek

Díszletek eladók

Noha a játékfilmekben és a tévéműsorokban megjelenő magánházak jó része (nem meglepő módon) Los Angelesben található, azért vannak kivételek, hiszen a forgatások gyakran más helyszíneken zajlanak az autentikus képi világ érdekében.

Egyéb

Ocean One

A Ludes Design Team a 21.századba akarja hozni az óceánjárók koncepcióját. A stúdió nemrég mutatott be egy új szuperjacht-tervet, amely visszahat az 1920-as évek tömeges személyhajóira, de tele van a legújabb és legnagyobb luxuskényelmi szolgáltatásokkal.

Egyéb

Csavart luxustorony

“MIRA”, a 40 emeletes, Studio Gang által tervezett torony San Francisco-ban már fogadta első lakóit. A projektet elsőként 2018-ban fedték fel és 2019 áprilisában teljesedett ki, luxus társasházat kínálva lakóinak.

Egyéb Hírek Kultúra

III. György órája egymillióért

Akár egymillió dollárért is elkelhet az aukción az a Breguet Pocket Watch, amely egykoron III. György tulajdonában volt és 1808 óta csupán kétszer tűnt fel a nyilvánosság előtt. Sotherby közelgő aukcióján a ritka, gyűjtőknek szánt királyi darabokat persze királyi árcímkével ellátva állítják ki.

Egyéb Hírek

Kalapács alatt Mandela aranykeze

Nelson Mandela saját kezével váltotta meg a világot. Így nem csoda, hogy erős kezének tömör aranyból kiöntött mása milliókért kelt el a New York-i Guernsey’s aukciós házban, egészen pontosan 10.4 millió dollárért.