Egyéb Hírek

A Discovery Channel nézői most személyesen fedhetik fel a hazai gyárak titkait

Ki ne álmodott volna már arról, hogy személyesen is ott legyen kedvenc sorozata forgatásán? A Discovery Channel most valóra váltja egy szerencsés néző álmát: egy rajongó a kísérőjével együtt részt vehet a csatorna legújabb hazai gyártású sorozatának forgatásán, ahol beleshet a Made In Gyetván Csabával című sorozat kulisszái mögé. A sorozat olyan meghökkentő technológiai eljárásokat […]

Egyéb Hírek

Luxus talpnyalás

A kutyatulajdonosoknak jó hír, hogy a Petin Canine Paws Cleaner most már egy mozdulattal levakarja a sarat az ebük talpáról.

Egyéb Hírek Kultúra

Magyarországon is az Eurosport közvetíti az ATP Tourt-t

Az Eurosport négy országra – köztük Magyarországra – vonatkozó exkluzív megállapodást kötött az ATP tenisztornák jogairól. A Magyarországon és Romániában 2020-tól, Csehországban és Szlovákiában 2021-től érvényes többéves megállapodás keretében a csatorna mind a négy országban 41 exluzív ATP Tour eseményt közvetít, ezzel megerősíti elkötelezettségét, hogy egész évben a lehető legjobb, legszélesebb körben elérhető tartalommal szolgálja […]

All Tech Egyéb Hírek

Pilatus a luxus praktikuma

Ez az új, privát repülőgép a világ első olyan sokoldalú gépe, amely akár egy tonnányi rakományt is képes szállítani, és ez az egyetlen nem katonai magánrepülőgép, amely füvön vagy a kavicson is leszállhat.

Beauty Design Egyéb Hírek

Kétarcú Patek Philippe

A Patek Philippe egy elegáns, stílusos variációt mutat be a legkomplikáltabb karórájából, amit valaha gyártottak a hagyományos kollekciója, a Grandes Complications 6300G részeként.

Beauty Design Egyéb Hírek

Mint hal a vízben

A párizsi divatház a nyár derekát választotta, hogy leleplezze legújabb időmérőjét, amelyből összesen csak hat darab készül, a limitált kollekció számlapján pedig üveg mikromozaikokból a márka 1992-es sál mintázata jelenik meg.