Egyéb Hírek Kultúra

III. György órája egymillióért

Akár egymillió dollárért is elkelhet az aukción az a Breguet Pocket Watch, amely egykoron III. György tulajdonában volt és 1808 óta csupán kétszer tűnt fel a nyilvánosság előtt. Sotherby közelgő aukcióján a ritka, gyűjtőknek szánt királyi darabokat persze királyi árcímkével ellátva állítják ki.

Egyéb Hírek

Kalapács alatt Mandela aranykeze

Nelson Mandela saját kezével váltotta meg a világot. Így nem csoda, hogy erős kezének tömör aranyból kiöntött mása milliókért kelt el a New York-i Guernsey’s aukciós házban, egészen pontosan 10.4 millió dollárért.

Egyéb Hírek

A Discovery Channel nézői most személyesen fedhetik fel a hazai gyárak titkait

Ki ne álmodott volna már arról, hogy személyesen is ott legyen kedvenc sorozata forgatásán? A Discovery Channel most valóra váltja egy szerencsés néző álmát: egy rajongó a kísérőjével együtt részt vehet a csatorna legújabb hazai gyártású sorozatának forgatásán, ahol beleshet a Made In Gyetván Csabával című sorozat kulisszái mögé. A sorozat olyan meghökkentő technológiai eljárásokat […]

Egyéb Hírek

Luxus talpnyalás

A kutyatulajdonosoknak jó hír, hogy a Petin Canine Paws Cleaner most már egy mozdulattal levakarja a sarat az ebük talpáról.

Egyéb Hírek Kultúra

Magyarországon is az Eurosport közvetíti az ATP Tourt-t

Az Eurosport négy országra – köztük Magyarországra – vonatkozó exkluzív megállapodást kötött az ATP tenisztornák jogairól. A Magyarországon és Romániában 2020-tól, Csehországban és Szlovákiában 2021-től érvényes többéves megállapodás keretében a csatorna mind a négy országban 41 exluzív ATP Tour eseményt közvetít, ezzel megerősíti elkötelezettségét, hogy egész évben a lehető legjobb, legszélesebb körben elérhető tartalommal szolgálja […]