LEGO galaxis

Nézegetted már az éjszakai égboltot, és kívántad, bárcsak otthonodba is behozhatnál egy darabot ebből a határtalan csodából? Most a legújabb LEGO Art 31212 The Milky Way Galaxy (Tejút-galaxis) című készlettel ezt megteheted. Ez nem csak egy újabb LEGO készlet, hanem inkább egy kapu a kozmoszba, amely meghív téged és családodat, hogy újraalkossátok galaxisunk lenyűgöző szépségét.

A több, mint 3000 darabos készlet a Tejútrendszer lényegét olyan vibrálóan ragadja meg, hogy az legalább annyira izgalmas, mint amennyire bonyolult. Az olyan égi nevezetességekkel, mint a Trappist-1, a Plejádok, a Rák-köd és a Teremtés oszlopai, minden egyes alkatrésze úgy van megalkotva, hogy kíváncsiságot és csodálatot ébresszen. Milyen történeteket rejthetnek ezek a csillagok és ködök? Hogyan nézhetnek ki a LEGO téglák lencséjén keresztül?

A lenyűgöző, 40 cm x 65 cm-es méretű modellt falra tervezték, így az alkotásod nem csak egy múló projekt, hanem egy tartós dekoráció lesz. Az alkotás középpontjában egy különleges “Itt vagy” felirat jelzi a Föld helyét ebben a hatalmas univerzumban, ami szerényen emlékeztet minket a kozmoszban elfoglalt apró, de értékes helyünkre.

A tervezőcsapat anyagválasztása nem kevesebb, mint szeszélyes. Képzeld el, hogy a galaxisod modelljében olyan tárgyaknak is helyet találsz, mint a virágok, a habverők, a hajkefék, vagy akár egy apró zöld földönkívüli. Ezek a nem szabványos darabok játékos csavart adnak a készletnek, megkérdőjelezve az elképzeléseinket arról, hogy mi fér bele az űr ábrázolásába. Készen állsz felfedezni, hogyan alakíthatja egy béka vagy egy biciklisisak a Tejútrendszerről alkotott képedet?

A családok bevonásával tervezett készlet öt panelre oszlik, amelyek mindegyikéhez külön útmutató tartozik. Ez az átgondolt megközelítés lehetővé teszi mindenki számára, hogy hozzájáruljon, így az összetett építés élvezetes és összetartó tevékenységgé válik. Hogyan fog össze a családod, hogy együtt oldja meg ezt a művészi kihívást?

Ez a modell 199,99 euróba kerül, és nem csak egy kreatív projektet ígér, hanem egy olyan magával ragadó élményt, amely behozza a galaxist a lakótérbe.

Ez a LEGO-készlet nemcsak a nagyszabású méretével és témájával tűnik ki, hanem azzal is, hogy felfedezésre, képzeletre és kapcsolatteremtésre alkalmas. Egyszerre ünnepli az univerzum rejtélyeit és a minden LEGO építésben rejlő játékos szellemet.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek