Luxus lakókocsi kalandoroknak

Az ausztrál Bruder cég, amely a legstrapabíróbb lakóautók megalkotásáról ismert, nemrég mutatta be az EXP-7-et. Ez az új modell a cég kínálatában közvetlenül a zászlóshajó EXP-8 alatt és a népszerű EXP-6 felett helyezkedik el. Az EXP-7-et úgy tervezték, hogy egyszerre kínáljon luxust és funkcionalitást, és egyedi tulajdonságaival a legkülönfélébb éghajlati viszonyokkal is képes legyen megbirkózni.

A 2 699 kg súlyú és 7 m hosszúságú EXP-7 kivételes kialakításával tűnik ki. Két stílus közül lehet választani: a PT felnyitható- és a GT fix tetős kivitel közül. Az EXP-7 PT felnyitható teteje nemcsak az alacsonyabb vontatási és tárolási magasságot könnyíti meg, hanem jelentős, 1245 wattos napelemekkel is rendelkezik Ezek a cellák egy 10 kWh kapacitású akkumulátorrendszert töltenek fel, és olyan funkciókat látnak el energiával, mint például a sokoldalú, beltéren és kültéren egyaránt használható, csúsztatható konyhasarok.

A GT modellt a zordabb éghajlatra szabták, kiváló szigeteléssel és fix tetővel. A kényelem és a tartósság ötvözetét képviseli, ideális a szélsőséges körülményekkel szemben megbízható védelmet kereső kalandorok számára.

A Bruder EXP-7 kiválóan integrálja testvéreinek jellemzőit. Egyesíti az EXP-8 luxusát és az EXP-6 praktikusságát, így kényelmes alaptábort hoz létre a kalandokhoz bármikor és bárhol. Figyelemre méltó, hogy az EXP-7 körülbelül 15 cm-rel hosszabb, mint az EXP-8, és további hálóhelyet kínál; a PT modellben akár hat, a GT modellben pedig négy személyt is el tudsz helyezni.

Az EXP-7 legfontosabb jellemzői közé tartozik a robusztus, négyszögletes csöves alváz és a tengerészeti minőségű karosszéria, amelyek hatékonyan csökkentik a rezgéseket és fokozzák a tartósságot. A lakóautó a Bruder szabadalmaztatott légrugózási rendszerével van felszerelve, amely minden egyes keréknél távoli tartályos lengéscsillapítókkal rendelkezik, amelyek fokozzák az utazási és a szintezési képességeket.

A gasztronómia szerelmeseinek az EXP-7 kivételes főzési élményt kínál. Központi kamrával rendelkezik, amely a kültérre nyílik, kétégős indukciós főzőlappal, mosogatóval, valamint beltéri és kültéri hűtőegységgel. Ez az elrendezés biztosítja, hogy akár bent, akár kint főzöl, minden lényeges dolog elérhető közelségben legyen.

Az EXP-7 belseje ugyanilyen lenyűgöző, egy megfelelő franciaággyal, kanapéval és egy teljesen felszerelt fürdőszobával, amely komposztáló WC-t, valamint beltéri és kültéri zuhanyzót is tartalmaz. A 200 literes frissvíz tartály bőséges vízellátást biztosít.

Technológiai szempontból az EXP-7 kifinomult elektromos rendszerrel büszkélkedhet, amely 10,8 kWh lítium akkumulátorbankot, 3000 W-os invertert és átfogó energiagazdálkodást tartalmaz egy teljes érintőképernyős rendszeren keresztül.

A Bruder az EXP-7-et prémium kategóriás ajánlatként pozícionálta, a PT modell 160 250, a GT modell pedig 165 500 dollártól indul. A modellhez választható extrák közé tartozik a kültéri zuhanyzósátor, a hátsó csörlő, a fejlett hangrendszer, valamint a további víz- és akkumulátor-kapacitás.

Ez a bevezetés jelentős bővülést jelent a Bruder kínálatában, amely a kalandorok számára új lehetőséget biztosít a szabadban való felfedezésre kényelemben és stílusban egyaránt. Az EXP-7 világméretű elérhetősége biztosítja, hogy bárhová is vezessenek kalandjaid, a Bruder lakóautó megbízható társad lehet.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek