Autó Design Hírek

Holdbéli divat

A német autógyártó és a francia divatmárka a londoni divathéten mutatta be az ikonikus 4×4-es különleges, egyedi változatát. A Project Mondo G névre keresztelt egyedi terepjáró úgy hozza össze a luxusmotorok és az ultrasikkes pufidzsekik világát, mint még soha.

Autó Hírek

Huracán Sterrato

Hónapokig tartó ugratások után az olasz márka végre bemutatta terepjáró-képes szupersportkocsijának kész szériaváltozatát az Art Basel Miamiban. A végleges Huracán-változat kétségtelenül jól néz ki, de a rengeteg technikai funkciónak köszönhetően játszani is tud.

Autó Hírek

A sárkány csókja

Hónapokkal azután, hogy bemutatta második teljesen elektromos modelljét, a Drako Motors most leleplezte közelgő szuper SUV-ját. 

Autó Hírek

Bringával feltankolva

Akartál már valaha autó és e-bike kombót? Ha Kínában élsz, akkor mostantól a Tank 300 Frontier Editionhöz egy hozzáillő, terepjáró e-bringát is kaphatsz, így ideális járműösszeállítást hozhatsz létre a hétvégi kalandokhoz.

All Tech Autó Hírek

Dune Taxi

A német autógyártó most mutatta be a Dune Taxi nevű, teljesen elektromos hajtású, terepjáró prototípusát. A túlzásba vitt harci jármű egyébként nem csak a show kedvéért készült, a BMW megépítette a jármű működő változatát.

Autó Hírek

Luxus harcos

Kína harmadik legnagyobb autógyártója, a Dongfeng elindította a Mengshi (Warrior) nevű luxus off-road márkát, méghozzá egy pár újragondolt, katonai ihletésű, ezer lóerős 4WD koncepcióval, melyek a megjelenésük alapján, hát… nagyjából annyira kínaiak, mint az almás pite.

All Tech Autó Hírek

Elektromos terepes

Connery Xu tervező bemutatta elektromos terepjáró koncepcióját, a The Huntress-t, amely úgy néz ki, mintha egy sci-fi akciófilmből gurulna elénk.

Autó Hírek

4×4-es penthouse

Képzeljük csak el, hogy a természetben ébredünk, és amint kinyitjuk a szemünket, csodaszép kilátás tárul elénk. Nos, a Rossmönster legújabb, felfelé nyíló lakókocsi-kínálatának köszönhetően meg is valósulhat ez az álmunk. A coloradói cég egy erős szerkezetű, ablakokkal rendelkező lakókocsit tervezett. A Lagom Series névre keresztelt lakókocsi neve a svéd szóból ered, amely azt jelenti, hogy […]