AI koktélok

Úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligenciát manapság életünk minden területére beépítik, a popdalok írásától kezdve az orvosi tanácsadáson át a demokráciát felforgató deepfake-ek létrehozásáig. Akkor miért ne javasolhatná, milyen koktélokat kellene inni, és rendelhetné meg az összetevőket? Csak reméljük, hogy a mesterséges intelligencia nem hallucinál éppen, különben a végén valami nagyon furcsát kortyolhatsz.

A Barsys otthoni koktélgépeket gyártó cég összefogott a ReserveBar szeszes italok e-kereskedelmi platformmal, hogy a Barsys 360, a cég csúcsmodelljének, egy másik dimenzióba vezető mini csillagkapunak tűnő koktélkészítőjének megjelenésével egy időben egy új, mesterséges intelligenciával működő előfizetési szolgáltatást indítson.

Mostantól a Barsys alkalmazással férhetsz hozzá az előfizetéshez, amely a ReserveBarral integrálva olyan hozzávalókat rendelhet, mint például üveges italok vagy keserű italok, hogy bármilyen elképzelhető koktélt elkészíthess. A márka szerint a mesterséges intelligencia személyre szabott javaslatokat kínál majd, amelyek idővel a te egyedi ízlésedrere lesznek szabva, ahogy a robotok pontosan megismerik, hogyan szereti a tulajdonos a szeszes italokat. “Üzletünk jelentősen fejlődött, és a fehér márkás e-kereskedelmi megoldásunk a növekedésünk élvonalában van” – mondta Kate Zaman, a ReserveBar marketingért és partnerségekért felelős SVP-je egy nyilatkozatban. “A Barsys innovatív technológiája tökéletesen illeszkedik ahhoz a küldetésünkhöz, hogy a fogyasztóknak a lehető legjobb élményt nyújtsuk.”

A másik hír a Barsys táborából, hogy David Morton a Morton’s Steakhouse családból befektető és tanácsadó csatlakozott, és azon fog dolgozni, hogy a Barsys-t az otthoni bárból a vendéglátóipari térbe vigye. Ez úgy hangzik, mint az Alexa megfelelője, amely a közelmúltbeli Amazon-vásárlások alapján javasol dolgokat vásárolni, mint az AI által tervezett koktélkreációk és szeszes italok. Mégis, ez valószínűleg a vendéglátóipar jövőbeli trendjeit jelzi, amit a csaposok és az italfőzdék vezetői valószínűleg szorosan szemmel tartanak.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek