Design Hírek

Kalligráfia ihlette bútorsorozat

Az Ink Collection Apiwat Chitapanya tervezőasztalán született meg. A sorozatot a kínai kalligráfia ritmusa és mozgása ihlette. Az ősi írásmódot külön művészeti ágként tisztelik az országban, régi történelme van. A tervező legújabb bútordarabjai a kalligráfia folytonosságát, a tinta mozgását követik.

Design Hírek

Star Wars bútorkollekció

Amikor Star Wars portékáról van szó, az erő mindig ott volt. Az uzsonnás dobozoktól kezdve a kulcstartókig mindent megvehettünk, a licenctermékek bevétele pedig 2016-ban elérte a 262 milliárd dollárt. Azóta ez az összeg csak nőtt, hiszen a Star Wars most saját élményparkkal is büszkélkedhet. Ezen felbuzdulva pedig már az otthonunkba is be akar jutni.

Beauty Design Hírek

Vegán bútorok

A brazil Furf Design Studio bemutatta legújabb termék kollekcióját, amelyhez levélből készült bőrt használtak. Az Autumn névre keresztelt projekt a fenntarthatóbb jövő érdekében jött létre, és 5 évnyi kutatás eredménye.

Design Hírek

Shell Sofa

A hatalmas kanapé átjárható szerkezetet kapott, ami nagyon különlegessé teszi Natalia Komarova alkotását. Külsőre egy teljesen minimalista bútordarabról van szó, azonban a valóságban egy nagyon kényelmes és tágas ülőhely, igazi csemege.