All Tech Design Hírek

Narancsos idő

A Hublot-féle Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire örvendetes napsugár egy felhős év után, és körülbelül akkora, mint a Nap. Az élénk narancssárga zafír tok – az első a maga nemében, nehéz, 45 mm széles és 15,3 mm vastag, egyedi méretei miatt neked is ki kell próbálnod!

Design Hírek

Hublot Big Bang One Click

A kép többet mond bármennyi szónál, ezt vallja Marc Ferrero is képein keresztül. Az óra duó limitált kiadásban jelent meg és új fejezetet nyitott a két márka partnerkapcsolatában.

Design Hírek

A Constellation Gents Collection frissítésével kezdi 2020-at az Omega

A Constellation Collection a svájci óragyártó legrégibb és legmegbízhatóbb vonala. 1952-ben mutatták be a híres “pite tepsi” számlapját, a férfi kollekció 1982-ben kapta meg jellegzetes kinézetét, amikor az órák hordó alakú tokokat kaptak, félhold alakú alsó és felső résszel és négy karommal az oldalán, valamint beépített egyláncos szíjak, kör alakú tárcsák és mutatók járultak hozzá […]

All Tech Beauty Design Hírek

Versenyző szellem

Bemutatták a modell 2019-es limitált kiadású változatát. A karóra számlapja egészen új külsőt kapott. A komplikációk 12 és 6 óránál helyezkednek el, a dátumot pedig egy szimmetrikusan elhelyezett display mutatja.