Grillezz stílusosan

A szabadtéri sütögetés szerelmesei számára új luxus barbeque vonalat mutatott be az Officine Gullo. A florence-i cég kézzel készített mesterműveivel kényezteti ügyfeleit.

Professzionális minőségével és exkluzív dizájnjával tűnik ki a többi közül az Officine Gullo a gázgrillek piacán. A rozsdamentes acélból készült grilleket bármilyen színre lefestik, igény szerint egyedi árnyalatokat is alkalmaznak. A sárgaréz részletek szintén különböző változatokban elérhetőek. Minden BBQ egyedileg személyre szabott. Három méretben kaphatóak, 80, 100 és 140 cm széles változatokban, valamint beépített opció is létezik mindhárom méretben.

Grillezz stílusosan

Officine Gullo OG BBQ100

Az OG BBQ100-at 2920cm2 sütőfelülettel 8 31kW-os égővel és 9.5mm vastag rozsdamentes acél grillel szerelték fel. A tökéletes tapadásmentes felületekkel nagyszerű eredmények érhetőek el még a legérzékenyebb ételeknél is. A termék exkluzivitását jelzi a megkülönböztető hullámszerkezet. Az égővel párhuzamos és szomszédos lánggal működő gyújtórendszer garantálja a biztonságos és azonnali égést.

Grillezz stílusosan

A jobb oldalsó polcon található a jégtartó és a beépített vágódeszka. Italtartót is építettek a polcrendszerbe, mely jégtartóként is funkcionál és a főzéshez szükséges egyéb élelmiszerek tárolására is szolgál. A bal oldalon található az infravörös sütő terület. Ez a magas hőmérsékletű sütő felület a 980°-ot is eléri a kerámia felső résznek köszönhetően. Gyorsan sül az étel, ha a szénhez hasonlóan közvetlenül érintkezésbe kerül az intenzív hővel, így puha, porhanyós eredményt kapunk.

Egy szükség esetén könnyen eltávolítható praktikus tálcát is kapott az OG BBQ100, így egyszerű az ételek füstölése is a beépített rendszer segítségével. A fa fűtésnek köszönhetően a tálca biztosítja, hogy a grill gyorsan füstölővé alakítható. A fedél elcsúsztatható és eltávolítható, hogy extra felületet kapjunk.

A háttérvilágítású fogantyúk szintén fontos díszítő eleme a grillnek. A kényelem fokozása érdekében belső világítás került a sütőfelülethez, a fedél széléhez és a grillhez is.

A kerekeket könnyű pozícióba állítani, melyek a stabilitást biztosítják. Két nagyobb kereket kapott a könnyebb mozgatás érdekében, még egyenetlen felületen is.

Officine Gullo OG BBQ140 built-in

Grillezz stílusosan

Az OG BBQ140 beépített barbeque lenyűgöző, 3543 cm2-es sütőfelülettell és 9 nagyteljesítményű, 39.2 KW-os égővel rendelkezik.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek