Ipari elegancia

Az IKEA bemutatta hangszórócsaládjának legújabb tagját, a Vappeby 20×20-at. Ez az új modell eltér elődeinek szövetbe burkolt dizájnjától, és merész, ipari esztétikát képvisel. A Vappeby 20×20 hangsugárzóval rendelkezik, amelyek egy egyszerű, dobozszerű házban helyezkednek el, ami határozott ellentétben áll a korábbi modellek finomabb dizájnjával.


A Vappeby 20×20 legfeltűnőbb jellemzője a mérete. A 20×20 centis méretekkel ez az eddigi legnagyobb Vappeby hangszóró, mégis hordozható marad. Kialakítása az IKEA minimalista etikájához igazodik, miközben a Teenage Engineering stílusára emlékeztető ipari sikkes megjelenést is magába foglalja. A merev, levehető fogantyú által könnyen hordozható különböző helyszínekre, például partikra, medencés összejövetelekre vagy hátsó udvari rendezvényekre.
A hangszóró 39 wattos csúcsteljesítménnyel büszkélkedhet, ami robusztus hangteljesítményt biztosít. Minimalista burkolatában egy magas- és egy nagyméretű mélysugárzó kapott helyet, bár a konkrét meghajtóméreteket nem közölték. Egyetlen gomb megkönnyíti a hangerő és a lejátszás vezérlését, a 3,5 mm-es csatlakozó pedig lehetővé teszi a vezetékes audiocsatlakozást.
A még magával ragadóbb hangélmény érdekében a felhasználók két Vappeby 20×20 hangszórót is párosíthatnak, hogy sztereó hatást hozzanak létre. Ez a funkció ideális a hangzásvilág fokozására kisebb összejöveteleken vagy nagyobb helyiségekben. A hangszóró rugalmas áramellátási lehetőségeket kínál: közvetlenül csatlakoztatható a fali konnektorba, vagy a külön megvásárolható ENEBY akkumulátorcsomaggal is működtethető. Bár a beépített akkumulátor hiánya egyesek számára hátrányt jelenthet, segít az ár megfizethető szinten tartásában.
A Vappeby 20×20 magában 24 990 Ft-ért, párosan 49 980 Ft-ért itthon is kapható, fekete és fehér színben. Azoknak, akiknek hiányzik az eredeti, szövetbe burkolt esztétika, az IKEA 2000 Ft-ért kínál előlapi borítást. Emellett a 6 990 Ft-os Eneby akkumulátorcsomag a hangszóró talpába illeszthető, így vezeték nélküli használatot tesz lehetővé.
Az IKEA Vappeby 20×20 az ipari formatervezést lenyűgöző hangteljesítménnyel és sokoldalúsággal ötvözi. Méretének és teljesítményének köszönhetően különböző helyszíneken használható, minimalista kialakítása pedig biztosítja, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a különböző környezetekbe.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek