Kerámiavarázs

A Masquespacio, a valenciai kreatív iroda bemutatta legújabb belső terét a madridi Casa Decor épület csempéire. A projekt a “A múltból a jövőbe tekintve” nevet kapta, mely a kerámia előtt tiszteleg, és a gazdag színek, textúrák és bevonatok széles skáláját egyesítik.

Casa Decor

A Casa Decor második emeletén mutatták be a belső teret a kiállítás részeként. Az álomszerű légkör a kortárs görög-római építészetre és a szürrealista fantáziákra emlékeztet, Masquespacio pedig azzal a céllal alkotta meg, hogy provokáló inspirációt szolgáljon a kerámia felhasználói számára.

Casa Decor

A tér karakterét a kék, krém és arany árnyalatai adják. A csiszolt márvány nagyszerűsége adja a kompozíció álomszerűségét, a fényes elemekkel, mint indigó és kolbalt színű márvánnyal és fehér, okkerrel keresztezett márvánnyal díszíti.

Casa Decor

“A múltból a jövőbe tekintve” név azt sugallja, hogy a tér új lehetőségeit fedezi fel, a Roca technológiának köszönhetően pedig a kerámia bármilyen más felhasználáshoz adaptálható, a dekoratívtól a szimbolikus lakberendezésen át a világítótestekig, valamint padló- és falburkolatokhoz is megfontolja a Masquespacio az anyagot.

Casa Decor

Casa Decor

Casa Decor

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek