Luxusok luxusa

A csúcskategóriás okostelefonok extravagáns testreszabásáról ismert Caviar nemrég mutatta be eddigi legmerészebb kollekcióját, amely az iPhone 15 Pro és Pro Max modellek adaptálásával új magasságokba emeli a luxust.

A Caviar legújabb vállalkozása tisztelgés az Apple Vision Pro, a térbeli számítástechnikai fejhallgató előtt, amely világszerte megragadta a technológia rajongóinak fantáziáját. A Caviar “Vision” iPhone 15 Pro árcédulája eltörpül két Vision Pro együttes ára mellett, és a mindössze 99 darabra limitált Caviar “Vision” iPhone 15 Pro a luxus bizonyítéka.
A Vision a Vision Pro esztétikájára utaló dizájnnal büszkélkedhet, a részletes hátlapon az orrnyereg, a kamera és a hangszóró részleteinek ábrázolása, valamint a titánból készült, gyémántkoszorús textúra található. Ez az anyagválasztás nem csak éles kontrasztot nyújt a szokásos üveg hátlapú iPhone-okkal szemben, de az ékszeripari zománcos részleteknek köszönhetően a készüléket tartósság és elegancia érzetével is felruházza.
Míg a készülék szíve változatlan marad, és a 128 GB-os alapmodellben az iPhone 15 Pro összes funkcióját kínálja, a Caviar kézműves munkája a külsejében csillog. A vezeték nélküli töltési képesség hiánya, amely a titán hátlap következménye, kis árnak tűnik a dizájn egyediségéért.
Az eredetileg Oroszországból származó, ma már Dubajból nemzetközileg is működő Caviar már régóta foglalkozik az okostelefonok luxusanyagokkal való feldobásával. A Vision kollekció azonban, amelyet az Apple térbeli számítástechnika felé tett kitörése inspirált, az innováció és a luxus iránti tiszteletadás különlegessége. Minden egyes módosított iPhone 15 Pro és Pro Max a Vision Pro dizájnnyelvét tükrözi, az ívektől és szellőzőnyílásoktól kezdve a jellegzetes narancssárga és kék akcentusokig, mindezt repülőgépipari minőségű titánból.
Az extravagáns külső ellenére az iPhone 15 Pro és Pro Max alapvető funkciói érintetlenek maradnak. A limitált kiadás vásárlói ugyanazt a teljesítményt és funkciókat találják, mint a normál modellek, bár sokkal fényűzőbb burkolatba burkolva. A meredek árképzés tükrözi a prémium anyagokat és a testreszabást: a Vision Pro ihlette modellek ára 8060 eurónál kezdődik, és a legnagyobb tárolási lehetőség esetén 8560 euróig emelkedik. A kriptovaluta-fizetések esetén 15%-os kedvezmény modern csavart ad a vásárlási folyamatnak.
A Caviar ezen vállalkozása nemcsak a vállalat luxus iránti elkötelezettségét hangsúlyozza, hanem az érték fogalmát is megkérdőjelezi a technológia területén. A túlzó árak rávilágítanak egy olyan piacra, ahol az eszköz esztétikai és exkluzív jellege felülmúlhatja a gyakorlati szempontokat, és olyan ügyfélkört szolgál ki, akik számára az exkluzivitás és az állásfoglalás a legfontosabb. Ahogy ezek a személyre szabott iPhone-ok az elit kezébe kerülnek, nem lehet nem csodálkozni a technológia és a luxus metszéspontján, ahol még a legfunkcionálisabb eszközök is a vágy tárgyává válnak.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek