Medenceház

A francia Harmonic+Masson & Associates tervezőiroda lerántotta a leplet legújabb koncepciójáról, amit a ciprusi Limassolban akarnak megépíteni.

Limassol Tower

A struktúra a környezet szépségét akarja reprezentálni, hiszen körülötte maga a mediterrán horizont terül el. Az építészek ráadásul egy új típusú lakóházat is bemutattak. A szerkezetet a virágszirmok ihlették, amelyekben a lebegő úszómedencék találhatók, de ha akarjuk, kertet is létrehozhatunk itt.

Limassol Tower
A olyan, mint egy kis sziget. A medence-erkélyek közvetlen kapcsolatban vannak a lakásokkal, így a lakóegységek igazán különlegessé és extrává válnak. A sziromrendszer egészen az épület aljáig tart. A parkosított tér a projekt esztétikumát kívánja növelni.

Limassol Tower
Az épület homlokzatának áttetszősége biztosítja a zavartalan tengeri kilátást. A csúsztatható teraszajtó az egyetlen, ami elválaszt minket a természettől.

Limassol Tower

Persze mivel óriási költség egy ilyen lakóházat megépíteni, valószínűleg sokáig csak koncepcióként fog élni, azonban az biztos, hogy a Harmonic+Masson & Associates már most maradandót alkotott vele.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek