Okos boradagoló a megfelelő hőfokért

Macerás a bor megfelelő hőfokra való beállítása és felszolgálása. Az Albicchiere boradagoló siet a segítségünkre, egyrészt fenntartja az optimális hőmérsékletet, másrészt a bor is hosszabb ideig eláll benne felbontás után.

Az Albicchiere használatát kezdjük azzal, hogy beletöltjük a bort a palackból az arra kialakított újrahasznosítható intelligens tasakba, de akár előre zsákolt bort is beszerezhetünk a partner borászoktól a hozzá tartozó applikáción keresztül. Bármelyik opciót is választjuk, a tasak az adagolóba kerül.

Albicchiere

Ha előre csomagolt bort veszünk hozzá, az adagoló NFC (near-field communications) rendszere automatikusan felismeri a bor fajtáját és már be is állítja a borászat által javallt felszolgálási hőmérsékletet. A felhasználók manuálisan is beállíthatják a hőfokot az applikáción 4 és 20 celsius fok közé.

Albicchiere

Egyszerűen tölthetünk egy pohárral a borból, csak nyomjuk meg az Albicchiere tetején a gombot, a zsák pedig minden használat után légmentesen lezár. Akár több zsákot is használhatunk egyszerre és cserélgethetjük a gépben, mielőtt teljesen elfogyna belőle a nedű. A tasakok az UV sugarak és az oxidáció ellen is védik tartalmukat, a rendszerben akár 6 hónapig is megőrzi frissességét a bor felbontás után.

Az Albicchiere a Kickstarter kampány részeként kerülhet piacra, ha a gyártás mellett döntenek. A tervezett eladási ára 389 dollár.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek