Predator 2.0 GMT

Ez a luxus karóra bárhová elkísér téged a világon, ráadásul a GMT-funkcióval mindig nyomon követheted az otthoni időt is.

Predator 2.0 GMT

A Predator névre keresztelt kollekcióval a Rebellion egy olyan világba kalauzol el minket, ahol az órakészítés és sportkocsik találkoznak. A percmutató pont olyan, mint egy fordulatszámmérő. A Predator 2.0 GMT azonban olyan utazók számára készült, akik egy igazán különleges karórára vágynak. Az órákat egy tűzpiros mutató jelzi, amely egyenesen féknyereg alakú. A második időzónát hat óránál követheted nyomon. A skeleton óraszerkezet pedig gyönyörű és sportos külsőt kölcsönöz az órának.

Predator 2.0 GMT
Az ETA 2892 óraszerkezetet a Telos Watch segítségével alkották meg. Ez az automata karóra akár 42 óra járástartalékkal rendelkezik. Az alkatrészek tisztán láthatók a 48 milliméteres hátlapon át, amely egyébként 50 méterig vízálló.

Predator 2.0 GMT
A modell titán, DLC titán és rózsa arany színben elérhető. Az órákhoz gumiból készült szíj jár, egyenesen nyolc színváltozatban. Az óra ára 22 ezer svájci franknál kezdődik, a rózsa arany kivitel 39 ezer svájci frankba kerül.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek