Szervizkonténer

Az Archimontage újrahasznosított szállítókonténerekből építette fel a Muangthongthani Carcare projekt épületét. A létesítmény Bangkokban található, a központhoz pedig kisebb és nagyobb konténereket használtak fel.

Szervizkonténer

A földszinten van a fényezőműhely, a parkoló, valamint a tárolóhelyiségek. Az első szinten egy étterem várja az autótulajdonosokat, és itt fogják kialakítani a bárt is.

Szervizkonténer
A központ egy 300 négyzetméteres területen épült fel, azonban az építészeknek okosan kellett tervezniük, hiszen a rendelkezésre álló hely hosszú és nagyon keskeny volt.

Szervizkonténer

Az épület főhomlokzata dél felé néz, a másik oldala pedig kelet felé. A második szinten irodák vannak, amiket az ügyfelek egy külső lépcsősoron tudnak megközelíteni. A konténerkomplexumot matt feketére festették, a belső terek pedig fehérek.

Szervizkonténer
A konténereken különböző méretű ablakokat és ajtókat helyeztek el. A nyugati homlokzaton és tetőn fém napellenző lemezek találhatók, amik megvédik az épületet a hőségtől.

Szervizkonténer

A belső világítást fénycsövekkel oldották meg, amelyek körbefutnak a belső tereken. A szállítókonténerek felhasználásával az Archimontage egy olcsó és egyszerű megoldást talált, valamint figyeltek arra is, hogy megtartsák az anyag sajátosságait.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek