Zöld drágakövekkel kirakott Patek Philippe Nautilus-t kapott Drake

A luxus márkák gyakran kapnak említést a hip hopban, ám milyen gyakran vehetjük kézbe egy rap zene szövegének részletét. Egy péntek reggelen Drake megtette.

Miután a Future-rel közösen megjelent Drake “Life is Good” című száma, egy kora reggelen a rapper az Instagramon villogtatta egyedi Patek Philippe Nautilusát, mely három alkalommal is szerepel a szövegben. És ez egy nem mindennapi Nautilus, bár egyébként sem lehetne az, ha a modell hihetetlen hosszú várólistájára gondolunk. Drake verziója, a Ref. 5726 még előkelőbb, az Off-White alapítója és a Louis Vuitton igazgatója, Virgil Abloh tervezte.

Patek Philippe Nautilus

A zöld színű hipnotikus szimfóniát sokszínű smaragdok százai fedik. Ami egyedisége mellett mégis szokatlan – merthogy a megfelelő bankszámlával rendelkező körökben egy egyedi dizájn bevett szokás -, az a dizájn és a logó háttérbe kerülése, a gyártó neve egyáltalán nem látható már. Néhány gyártóval ellentétesen (Tag Heuer, Bulgari és Zenith megengedte a Bamfordnak, hogy módosítson óráin), Patek Philippe mindig is éles határt húzott az efféle radikális változások elé.

Patek Philippe Nautilus

A Gérald Genta által tervezett Nautilus 1976-os bemutatása óta modern klasszikusnak számít, egy sportóra, melyet vízszintesen dombornyomott számlap fémjelzett – amit Drake darabjában a kör alakú ékkövek teljesen beborítanak. A stílus legfontosabb jellemzői, amelyek az elemes modellek beáramlása során új lendületet adtak a csúcsminőségű svájci óráknak, már nem ismerhetők fel.

Drake számára nem újdonság a Nautilus. A Toronto Raptor-on egy egyedi rose gold színű, 1000 gyémánttal kirakott változatot viselt, melynek ára úgy 600 000 dollár.

Egy biztos, ez a két Patek kollekciójának legcsillogóbb darabja lesz. Az élet szép… És tényleg.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek