A jövőbe tekintve

A megközelítés logikus. A legmagasabb minőségű óragyártáshoz használt anyagokat és mechanizmusokat ötvözni, hogy egy magával ragadó órát. Ismerd meg a PAM00768-at.

Luminor Tourbillon

Először 2010-ben mutatták be a 48 mm-es kerámia Radiomir tokot, Lo Scienziato, „a tudós” olaszul, ami egy tisztelgés Galileo előtt, idén pedig 47 mme-s Luminar tokkal tér vissza, amit homokfúvott titánból készítettek. A Panerai által választott megoldás egy teljesen új személyiséggel ruházza fel az exkluzív időmérőt. Carbotech, ami a lünettát alkotja, fokozza az óra high-tech jellegét. A zöld színű komponensek könnyű leolvashatóságot biztosítanak. Az ultramodern felépítésén túl az óra mindössze 18 gramm, a P.2005/T kaliber foglal benne helyet, amely szintén ultrakönnyű a maga 23 gramm.

Luminor Tourbillon

A minimalista szkeletonizált számlapban három mutató van: egy az óráknak, egy a perceknek, és egy a második időzónának. Az apró másodperc mutató 9 óránál szimmetrikusan van elhelyezve az AM/PM kijelzőhöz képest. Mindent a kézi felhúzású szerkezet működtet, mihez egy tourbillon tartozik. Az óra üzemideje 6 nap, amit külön mutat a számlapon.

A Luminor Tourbillon GMT 47mm Lo Scienziato cseresznyefa dobozban érkezik két szíjjal, az egyik szürle bőr, a másik fekete Velcro.

Ár: 145,000 euró

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek