A világ első forgó ágyával minden szögből megnézheted a hálószobádat

A Savoir márkát high-end ágyairól ismerhetjük, még művészeti galériákban is kiállítják alkotásaikat. A legújabb modelljük viszont Las Vegast hozza el a hálószobádba. A Three Sixty névre keresztelt ágyat pedig te is megveheted 300 ezer dollárért.

Savoir

A Three Sixty mechanikusan forgatható, így a szobádnak azt a sarkát nézheted belőle, amelyiket csak szeretnéd. Ha épp a tévé érdekel, vagy inkább a tájban gyönyörködnél, fel se kell kelned ahhoz, hogy pozíciót változtass. Az ágyat egy applikáció vagy a fejtámlán található gombok segítségével vezérelheted. A legjobb az egészben pedig az, hogy a szerkezet egy hangot sem ad ki. Természetesen USB portok is találhatók benne a teljes kényelem érdekében.

Savoir
Az ágyat puha, bőr és finom bársony borítja. A kerek matracot természetesen kézzel varrott szövet fedi. Persze személyre is szabhatod luxuságyadat, a fakerettől elkezdve a bőr és szövet színéig, valamint a matrac magasságáig mindent megválaszthatsz. Az eredeti modell beépített hűtőszekrénnyel is rendelkezik.
„A tervezés során szakértőkkel dolgoztunk együtt, hogy biztosítsuk a high-end minőséget. Bill Amberg nevéhez kötődik a bőrborítás, és természetesen a forgatómechanizmus megalkotásához is csak a legjobbak segítségét kértük.”
A Three Sixty a Harrodsnál érhető el.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek