Annual Calendar Regulator

A szín- és az anyaghasználat jelentősen befolyásolja egy óra személyiségét. Nem vagy meggyőződve erről? Ez a 2019-es kiadás garantáltan megváltoztatja a véleményed.

Patek Philippe

Először 2011-ben mutatták be a közönségnek a fehér arany tokos és ezüst-szürke számlapos Annual Calendar Regulatort a Patek Philippe-től, és idén ismét életre keltik a modellt egy stílusos új verzió formájában. A számlap grafit és ében fekete árnyalatok keveréke, amit a függőleges szatén kivitelezés hangsúlyoz. Két alszámlapja van, amelyek az órákat mutatják a 12-esnél, és a másodperceket 6 óránál. A dátum, a nap és a hónap a számlaptól elkülönített kis ablakokban láthatók. Ezt az éves kalendárt mindössze egyszer kell beállítani egy évben, február végén. A számlapot egy nagy fehér percmutató söpri végig, ami a korábbi idők modelljeinek volt a jellegzetessége. Ez a szellős elrendezés garantálja, hogy minden információt könnyedén le lehessen olvasni.

Patek Philippe

Az idő információt a 31-260 REG QA kaliber hívja életre. Az önfelhúzó szerkezet egy rozé arany tokban foglal helyet. A zafír kristály a hátoldalon lélegzetelállító bepillantást enged az arany mini-rotorra és a szerkezet néhány további elemére, amit összesen 38 óra üzemidőt biztosít.
A kifinomult jelleg kihangsúlyozására az 5235/50R széria matt fekete aligátor szíjjal érkezik.
Ár: 47,020 EUR

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek