Átlátszó karóra – Corum Golden Bridge

A Corum bemutatta Golden Bridge átlátszó karórájának két korlátozott kiadását. Az órák 43 mm x 8,8 mm-es, kerek, DLC kezeléssel ellátott, fekete Grade 5 titán tokban lesznek elérhetőek.

Corum Golden Bridge

A CO 113-as óraszerkezet vertikálisan, az óra házának közepébe lett felfüggesztve, ami így egy teljesen átlátszó óralapot eredményez. Annak érdekében, hogy a zafír óramutatók ne sérüljenek, zafír kristályüveg borítja elölről és hátulról is az órát.

Corum Golden Bridge
A fekete art deco stílusú óramutatókat a 4 Hz-es és 19 csapágyköves felhúzós szerkezet hajtja, amely 40 órás járástartalékkal rendelkezik. Az óra koronája, a szimmetria megtartása érdekében 6 órához került. Két különféle Golden Bridge Round 43 Art Deco modell közül választhatunk: az egyik ródiumbevonatú, a másik pedig aranyozott felülettű (szerkezet, kábelek, korona).

Corum Golden Bridge
Négyszer négy szimmetrikusan elhelyezett kábelek sorozata nyúlik keresztül az óraszerkezet mindkét oldalán, azonban ezeket csak azért tervezték, hogy hozzájáruljanak az Art Déco stílushoz, tehát nem nyújtanak szerkezeti támogatást.

Corum Golden Bridge
Két sorozatban lesz kapható, szigorúan 188 darabra limitálva, a Golden Bridge Round 43 Art Deco 30 méterig vízálló órája, fekete vulkanizált gumi óraszíjjal, 23 800 dollárért.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek