Babylon Bridge a Szajnán

A Rescubika bemutatta a Szajnán átívelő Babilon Bridge-et Párizsban. A híd terve egy nagyobb projekt része, mely célja, hogy látványos bejáratot alkosson és kellemes látványt nyújtson az arra járók és a körforgalmon áthajtók számára.

Babilon Bridge

A Rescubika által tervezett tájhíd erős, határozott kapcsolatot fog létrehozni a Vidal Naquet Stone Esplanade-dal és a Rue Fracois Truffaut-val. Megközelíthető lesz a rakpartról és az autópályáról.

Babilon Bridge

A partokat gyalogos forgalomra alkalmassá teszik, amely az állattenyésztésre és mezőgazdaságra koncentrálnak. “Nincs több bejárat, melyet légszennyező és ronda gyárak szegélyeznek, megjelenik a városi mezőgazdaság” – nyilatkozták az építészek.

Babilon Bridge

A hídon sétáló emberek pihenhetnek, élvezhetik a látványt, amelyet a hatalmas központi vízesés nyújt, folyamatosan pótlódó vizével a Szajnába folyva. Zöldségeskertek lesznek az út mentén, melyek a helyiek számára lesznek elérhetőek. Megművelői kikapcsolódhatnak, élvezhetik a látványt. A híd tágas teret biztosít, elzárva az autók, motorok és teherautók zajától.

Babilon Bridge

A háttérzajt leginkább a vízesés biztosítja majd. A Babylon Bridge a holnap városának pozitív képét képviseli, mely kevésbé kaotikus és pusztító, mint a tegnap volt.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek