Propeller villa

A Bel Air számos lenyűgöző kastélynak is beillő rezidenciának ad otthont, viszont kevés olyan építészetileg jelentős van köztük, mint a 11490 Orum Drive. Az Orum House-ként ismert 1747m2-es konstrukció Zoltan Pali, az SPF Architects építésze által tervezett három szárnyú épület. Belső tere azonnal nyugalmat áraszt a szürke, barna és bézs színpalettával a világ tetején.

Az 56 millió dolláros csoda a Bel Air szívében, egy magasztos hegy tetején ül, ahonnan lenyűgöző látvány nyílik a városra. A tisztább napokon óceánt is látni. Ahogy a legtöbb ház a környéken, az Orum House külső és belső tere is összemosódik, padlótól mennyezetig nyúló ablakokkal minden szobában. A földszinten kitárhatóak, hogy összenyissák a kinti medence, lounge és tűzhely területét a belső térrel.

Orum House

“A fejlesztő, Dang Bodiratnangkura hihetetlen jó szemmel rendelkezik, az általa valaha készített egyik építészetileg legjelentősebb házat szerette volna megépíteni” – nyilatkozta Mauricio Umansky, a The Agency alapítója. “Soha nem a ház értéke hajtotta, de ennél a háznál pont az, amit akart. Nem törődött azzal, mennyibe kerül.”

Orum House

Ez meg is látszik a házon. A lépcsősor látványos, szögletes szerkezet, mely cikk-cakkban szeli át az otthont, lábánál található a kiszolgáló helyiségeket. Ez magában foglal egy 1000 üveges borospincét, konditermet kilátással, spa-t és szaunát, mozit és egy drága, teljesen felszerelt konyhát. Erről a szintről elérhető a Cube is, amely egy négy szobás, négy fürdőszobás vendégház az Orum House részeként.

Orum House

A második szinten találhatóak a hálószobák, szám szerint kilenc. A fő lakosztály egy egész szárnyat kapott. A hálószobából 270 fokos kilátás nyílik a városra és a teraszra. Ez nem az egyedüli hatalmas hálószoba a házban, egy másik mini-lakosztály is található a második emeleten hasonló paraméterekkel.

Orum House

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek