Bond Girl

Hannah Hombergen és George Lucian tervezők nemrég mutatták be Bond Girl nevű új, elegáns trimarán koncepciót, ami elég vonzó ahhoz, hogy elcsábítsa a világhírű 007-es ügynököt.


A látványos, 252 láb hosszú háromtörzsű hajót erőteljes, szögletes vonalak jellemzik, akár egy űrhajót. Természetesen, ahogy a női főszereplők, ő sem csak a külsejének köszönheti sikereit. A tervezők a Bond Girlt direkt lopakodó hajónak tervezték, amellyel észrevétlenül lebonyolíthatók a titkos küldetések. Ezenfelül hibrid meghajtási rendszerrel van felszerelve, hogy kevesebb károsanyag-kibocsátással járja a világot.

Bond Girl
Kivételes megjelenése ellenére a Bond Girl is „csak” egy luxusjacht. Lucian azt nyilatkozta, hogy a hajó az ekkora luxusjachtoktól elvárható felszereltséggel rendelkezik, illetve azokhoz méltó kényelmet nyújt. Az előkelő, csillogó és fényűző belső tereket a hollywoodi filmek inspirálták.

Bond Girl
A fő hajótörzsben egy két szinten átívelő, hatalmas hálószoba található, amely egy kihajtható erkéllyel rendelkezik. A hajó 5 tágas kabinja 10 vendéget képes befogadni, és a hátsó részben egy óriási végtelen medence is található. A két kisebb hajótörzs eközben a személyzeti szobáknak és a szükséges gépeknek ad otthont. A csapat szerint ez az elrendezés stabilizálja a hajótestet, valamint simább és csendesebb utazást biztosít.

Bond Girl
A hajót az oldalsó úszók teszik még izgalmasabbá, amelyek privát dokkot hoznak létre a hajó tatjánál, ahol az üldöző hajó tárolható. Képzeljünk el egy rögtönzött, vízen úszó kikötőt, ahol Bond összes magas oktánszámú vízijárműve elfér.

Bond Girl
A csapat gyakran áll elő olyan koncepciókkal, melyek a határokat feszegetik. Tavaly Hombergen és Lucian egy felhőkarcolót tervezett New York City-be, amely a Vertical Yacht nevet kapta. Ez az 1500 láb magas luxuslakás-komplexumot persze nem olyan kalandokra tervezték, mint a Bond Girlt.

Bond Girl
„Akár a jófiú vagy, akár az ellenség, ez a szuperjacht tökéletesen megfelel a következő küldetésedhez” – nyilatkozták a tervezők.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek