Cikkcakkos sorházak

A Stella Fiore projekt az IROJE KHM Architects tervezőasztalán született meg. A sorházakkal nyugalmat akarnak teremteni a nyüzsgő városi forgatag közepén.

IROJE KHM Architects

Az Ilsandong-gu kerületben lévő házak bátor színeket és formákat használnak. A projekt 19 sorházból áll. A koncepció mögött rejlő idea építészeti „csillagok” megalkotása volt, amelyek méretükben megfelelnek az építési előírásoknak is.

IROJE KHM Architects
A Stella Fiore cikkcakkos formái egy domboldalon kelnek életre. Nagyon érdekes hatást keltenek színeikkel és formáikkal. A sorházak között járdákat és utakat is találunk. A főút pedig közösségi térként is szolgál.

Ahhoz, hogy elegendő természetes fény jusson be a házakba minden szintre, az IROJE KHM tetőablakokat helyezett el körben. Ráadásul nem kell a szomszéd fürdőszobáját sem nézegetnünk az ablakból, hiszen a falakat is okosan helyezték el.

IROJE KHM Architects

Belül kompakt, mégis gazdag tereket találunk, osztott szintekkel. A sorházak egy domboldalon állnak, így a belső terek aprók, mégis tágas érzést keltenek. A sorházak háromféle típusban készültek el és négyféle formát választhattak a tulajdonosok.

IROJE KHM Architects

A Stella Fiore olyan mindennapokat kíván teremteni, ahol élvezheted az életet, nem pedig csak robotolsz.

IROJE KHM Architects

IROJE KHM Architects

IROJE KHM Architects

 

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek