Építészet Hírek

A nagyúr búvóhelye

Erős az erő ebben a luxus texasi lakhelyben. A sokak által csak “Darth Vader-házként” ismert, űrkorabeli ingatlan egyszerre epikus és parancsoló, és ehhez illeszkedik a több millió dolláros árcédula is.

Építészet Hírek

A ház filmek és a valóság között

Steven Seagal 3,4 millió dolláros arizonai villája golyóálló ablakokkal van felszerelve – és ez nem is olyan meglepő. Ha a biztonsági üveg nem állítja meg a rosszfiúkat, a harcművészetek mesterével, Seagallal gyűlik meg a bajuk.

Építészet Hírek

A terek harmóniája

Az lb+mr stúdió rezidenciája, a brazíliai São Carlos közelében épült LLP ház lakói könnyedén harmóniába kerülnek a természettel. A fényűző, 771,82 m2-es, kétemeletes és négy hálószobás épület óriási külső és belső társalgó terekkel, valamint egy idilli, kanyargós alakú úszómedencével is rendelkezik.

Építészet

Az Infinity House

Mielőtt megkérdeznéd, az a gyönyörű, 26 méter hosszú, olasz építésű Riva Domino motorcsónak, amelyet a ház előtt látsz, sajnos nem szerepel a 25 millió dolláros kikiáltási árban. De a saját hajóhoz is biztosan lesz hely, ugyanis a lenyűgöző 105 méter Intracoastal vízparti homlokzattal van dokkolóhely 25 méter hosszú szuperjacht, armada cirkáló, sporthorgász vagy vitorlás hajó […]

Építészet Hírek

Ultramodern Beverly Hills-i kúria 1000 bitcoinért

A bitcoin dollárban számolva meghaladja a 62 000 dollárt, és folyamatosan nő. Ha mélyen benne vagy a kripto-őrületben és bitcoinokat halmozol fel, csak körülbelül 1000 darabra van szükséged ahhoz, hogy megvehesd ezt a lenyűgöző Beverly Hills-i birtokot. Vagy használhatod a jó öreg, 65 millió dollár értékű papírpénzt is.

Design Építészet Hírek

Luxuscukorka

Úgy tűnik, hogy a lakberendezés legújabb trendje – a maximalizmus – leginkább a városi és északi éghajlatú terek számára van fenntartva. De ez a kúria a floridai Boca Ratonban bizonyítja, hogy a trend még erős napfényben is ragyoghat.

Építészet Hírek

„Populus”

A Studio Gang az Urban Villages ingatlanügynökség együttműködésével tervezi Denver legújabb ikonikus nevezetességét, a „Populust”. A többfunkciós belvárosi épületet egy új és élénk társasági központnak szánják.

Design Építészet Hírek

Kell ennél több?

Nem minden nap kerül piacra egy ház saját emberi akváriummal. A hatalmas a kilenc hálószobás, 13 fürdős kúria a gazdag Dana Point-ban, a kaliforniai Orange megyében található. A házban lévő otthoni szórakozóhelyeket és medencéket egy, a köztük kialakított barlangrendszer köti össze annak érdekében, hogy akár az úszók is vethessenek egy pillantást arra, hogy a kaszinóban […]