Körpanoráma

A Pacific Northwestern Stúdió, az Eerkes Architects Hawaiira indul, hogy megtervezze Hale Hapuna-t, egy 500 négyzetméteres rezidenciát Kauai déli partján.

A projektet olyan helyként képzelték el, amely ösztönzi a családtagok és a tengerparti táj közötti kapcsolatot. A külsejét több gyülekezési terület tarkítja, amelyek mindegyike kényelmes ülőhelyeket és tágas kilátást kínál Kauai-ra.

Egy konzolos lanai (magánsziget) vagy terasz nyúlik ki a fő hálószobából, és úgy tűnik, hogy lebeg a pálmafák között. A tér egy privát oázist biztosít a természetben való pihenéshez.

Az Eerkes Architects Hale Hapuna tervei a környező természetet integrálják az otthonba, együttműködve a Surfacedesign Inc. tájépítészettel foglalkozó csapatával. Az építészek stratégiai elhelyezése ezeknek az összejöveteli területeknek biztosítja a képeslapszerű kilátást az olyan ikonikus Kauai nevezetességekre, mint például a Mount Haupu és a Kukuiula Harbor zátonyain összecsapó hullámokra.

De a hangsúly nem csak az állandó jellegzetességeken van, a csapat arra is ösztönzi a vendégeket, hogy értékeljék a folyamatosan változó természetet, az égbolton változó felhőktől a fényes, múló napfelkeltéig és napnyugtáig.

A Hale Hapuna anyagválasztása a sziget egyedi jellegének tiszteletét tükrözi. Lávakő, mészkő, korall, fa és víz – ezek a Kauai szigetén őshonos elemek a Charlie Hellstern Interior Design által tervezett belső terek egészét áthatják, hogy a rezidencia és környezete között harmóniát és kapcsolatot teremtsenek.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek