Csavart luxustorony

MIRA”, a 40 emeletes, Studio Gang által tervezett torony San Francisco-ban már fogadta első lakóit. A projektet elsőként 2018-ban fedték fel és 2019 áprilisában teljesedett ki, luxus társasházat kínálva lakóinak.

Az épületet öböl ablakai határozzák meg, a homlokzat 40 emeleten keresztül csavarodik, hogy lenyűgöző kilátást kínáljon San Francisco Bay-re, a Bay Bridge-re és a város felhőkarcolóira. 2020 júliusában az épület megkapta ideiglenes használatbavételi engedélyét és a lakók megkezdhették birtokba venni új otthonukat.

MIRA toronyA Mira egy, két és három hálószobás lakásokat kínál, melyek belső terveit szintén a Studio Bang készítette és mind hatalmas ablakokkal rendelkezik és csodás kilátást kínál. Az épületben található egy udvar, tetőterasz, privát étkező és lounge, fitnesz centrum, gyermekek számára készült játszószoba, konferenciaterem, kutya fürdető állomás, 340 autó és 150 bicikli számára elegendő hely a parkoláshoz, és elektromos töltő állomás, valamint közel 100m2 az üzletek számára az utca szintjén.

MIRA toronyA projekt dinamikus, fehér falának geometriai komplexitása érdekében a Studio Gang megalkotta a moduláris homlokzati rendszert, mely egy sor különböző egységből áll 11 szintenként ismétlődve. Az olasz fehér panelekből álló falak lapos és letisztult kinézete érdekében a mérnöki folyamatot a repülőgépiparból vették át. A függönyfal része a spirális dizájnnak, mely hatalmas ablakaival meghatározó pontjává vált San Francisco égboltjának.

MIRA torony“San Francisco klasszikus öböl ablakainak újragondolásával dizájnunk felerősíti a szomszédság dinamikáját” – nyilatkozta Jeanne Gang, a Studio Gang alapítója. “A 120m magas toronyra feltekeredő öböl ablakok minden lakásban egyedi teret alakít ki, friss levegőt, jó kilátást és a nap folyamán változó megvilágítást kínál.”

MIRA torony“A Studio Gang által tervezett otthonok a MIRA-ban az építészet zökkenőmentes kiterjesztéseként szolgálnak és nagyon izgatottan várjuk első lakóinkat ebben a gyönyörű környezetben” – mondta Carl Shannon, a Tishman Speyer vezérigazgatója. “Lakásaink friss levegőt, panoráma kilátást kínálnak és dinamikus homlokzatot alkotnak, hogy a szomszédságot átformálják a Studio Gang úttörő, előretekintő építkezésével.”

MIRA torony

Számos most átadott, teljesen berendezett kétszobás, két fürdőszobás otthon várja vásárlóit.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek