A kilátás mindent visz

Fantasztikus kilátást kínál a Golden Gate Hídra és San Francisco-ra ez a vízparti ház, mely befektetésnek sem utolsó.

A 60 éves Chaffee nem csupán tanácsadó partnerként tevékenykedik az Institutional Venture Partners-nél, de olyan befektetéseiről is ismert, mint a Netflix, Kayak és a Pandora. A Forbes szerint pedig a korábbi 44 millió dolláros Twitter licitje közel 5 billió dollárt hozott cégének.

Belvedere Island

Mielőtt megtalálta volna a tökéletes helyet álomotthonának, már három különböző házat is magáénak tudhatott a Belvedere Island-en. A sziget csupán egy mérföldes és az 1890-es években építették ki, mint nyaralórészt San Francisco gazdag rétege számára. Ma 2100 lakóval a nyolcadik leggazdagabb közösségnek számít az Egyesült Államokban.

Belvedere Island“A Belvedere Island csodája, hogy egy hihetetlen és világklasszis helyszín” – nyilatkozta Chaffee. “A luxus, hogy a beugorhatok a városba néhány meetingre, elnézhetek a szőlőbirtokra és a vitorlázás is csak két percre van.”

Belvedere IslandA Belvedere nyugati oldalának domboldalain épült karcsú, ultramodern házat a díjnyertes San Francisco-i Aidlin Darling Design tervezte.

Belvedere IslandA bejárati ajtót kinyitva, szemünk elé tárul a hatalmas padlótól mennyezetig futó ablakokon keresztül a tenger. Néhány lépcső vezet a fő szintre, ahol az étkező és lakótér található, három hálószobával, konditeremmel és napozóterasszal.

Belvedere IslandA hatalmas zsebes ajtók a falba csúsznak, hogy felfedjék a nyitott étkezőt és konyhát a vízparti teraszon. Ezen a szinten található a média szoba és a művészeti stúdió egy kényelmes belső udvarral és fedett étkezővel, kandallóval.

Belvedere IslandAz emeleten a fő lakosztály található, melyet úgy is leírhatunk, mint egy “öt csillagos szállodai lakosztály”. A padlótól a mennyezetig futó ablakok a hatalmas teraszra vezetnek, melyről élvezhetjük a Sausalito zavartalan kilátását.

Belvedere IslandA látogatók fogadására is felkészült a villa, egy különálló, 75m2-es egyszobás vendégház is a rendelkezésükre áll.

Belvedere IslandHogy miért adja el Chaffee? Úgy tűnik, egy új otthon építésére készül, persze szintén az alapoktól a Lake Tahoe mentén. Kezdő ára 29.5 millió dollár.

Belvedere Island

Belvedere Island

Belvedere Island

Belvedere Island

Belvedere Island

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek