Egyedi Oceanco extrákkal

Néhány jacht arra termett, hogy ledöntsön minden korlátot, felrúgjon minden szabályt és a 85 méteres Sunrays pont egyike ezeknek.

Akár 22 vendég elszállásolására is képes, habár a standard 12. A teljesen testreszabott dizájn egy Oceanco Y711 platformra épült. Ez lett a sorozat ötödik hajója, testvérei közül említésre méltó Steven Spielberg Seven Seas hajója, vagy a díjnyertes Alfa Nero.

Oceanco Y711

Egy másik fontos, említésre méltó dizájn elem a három lakosztály a tulajdonos saját fedélzetén, a fő lakosztály a privát terasszal, a hozzá tartozó VIP lakosztály és a tulajdonos saját irodája, mely egy harmadik kabinná alakul, szintén teraszokkal. Több kihúzható ágy is megtalálható itt, valamint egy második VIP az alacsony fedélzeten.

Oceanco Y711

“A tulajdonosi fedélzet rugalmas elrendezése azt jelenti, hogy a család úgy utazhat a vendégekkel, hogy megmarad saját családi fedélzetük, míg a vendégek kényelmesen elférnek a fő fedélzeten” – nyilatkozta Alex Busher, az Edmiston brókere. “A tulajdonos privát terasza nem látható még a hídról sem, a saját jakuzzi és a barbeque igazi családi szentély.”

Oceanco Y711

Ez az Oceanco szórakoztatásra termett, a híd fedélzetén a hatalmas spaval, pihenővel és az egyik fedélzetei jakuzzival. A szauna, gőzszoba, mozi és terápiás szobák nem a beach club helyett vannak, az “őrült Ibiza nightclub” jelleg megmarad a hangrendszerrel és a füstgépekkel.

“A Sunrays a beach club korszak előtt épült” – nyilatkozta Busher. “Közvetlen hozzáférést nyújt a vízhez, a fő fedélzeten hatalmas közösségi tér található egy nagy jakuzzival, de nem a víz szintjén, mint a legtöbb beach clubnál.”

Oceanco Y711

2010-ben fejezték be az építést és az egyik legnagyobb Oceanco lett abban az időben. Az egyik olyan jacht, melynek terasza hajtogatható. Az egyedi zöld belső tér a kései norvég dizájner, Björn Johansson keze munkája. Illik az EC145 helikopterhez, melyet még 3.95 millió dollárért kínálnak.

Oceanco Y711

A Sunrays az első hét évben magánkézben volt, mielőtt a tulajdonos 2018-ban egy átépítés után elindította a charter piacon. Az eredeti Terence Disdale tengerparti stílusú belső tere megmaradt, valamint néhány bútort felújítottak.

Kapott egy félig zárt, légkondicionált konditermet a napozóteraszon. A központi lift hozzáférést nyújt mint a hat fedélzethez és játékokhoz, köztük a 6.5m-es, felfedező utakra szolgáló hajót is.

Oceanco Y711

“Évente hat-nyolc körúton vesz részt, amely fedi az extra költségeket” – nyilatkozta Busher. “A tulajdonos kereskedelmi beállítottságú és biztosítja, hogy minden jól működik és a 45 fős legénység is hihetetlenül keményen dolgozik. A hajó sosem tölt hosszú időt a dokkban.”

Oceanco Y711

Heti 1.1 millió dollárért adják bérbe a Sunrays-t, melynek sem az Indiai-óceán, sem a Karibi vagy a Mediterrán térség nem számít újnak. “Volt már Thaiföldön, a Maldív-szigeteken, 2019 telén pedig a Vörös-tengeren” – mondta Busher. “Amikor a Bahamákon jár, a hajó színe olyan, mint a vízé, gyönyörű.”

A Sunrays-t 145 millió dollárért árulja a Edmiston.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek