Cybertruck átirat

Ahogy a side-by-side, a nagyteljesítményű pickupok és a terepjárók piaca továbbra is rohamosan növekszik, egyre több lenyűgöző, kulcsrakész terepjáró modellt láthattunk, bár kevés ért el olyan jelentős technológiai ugrást, mint a Wolfgang LA „Thundertruck” koncepciója, ami egy többcélú elektromos terepjáró, amely 0-60 km/h-ról mindössze 3 másodperc alatt gyorsít.

A Cybertruck-szerű kialakítású Thundertruck teljes hosszúságú csúszókonyhával, integrált, kihúzható járműrakodórámpákkal és lehajtható lépcsőkkel, 180 cm-es ággyal, beépített tetősátorral, innovatív HD-tetőcsomagtartóval és egy összecsukható napelemes napellenzőnek otthont adó pod-rendszerrel, valamint 180 kW-os, 640 km-es akkumulátorral ellátott, kétmotoros hajtáslánccal rendelkezik.

Cybertruck-

A Thundertruck futurisztikus utastere head-up kijelzővel és központi holografikus kijelzővel rendelkezik, amely valós idejű információkat kap egy fedélzeti légi dróntól, amelyet az EV terepjáró képes bevetni. És ne feledkezzünk meg a Range Extender Unit-ról sem, amely egy akkumulátorcsomag és tárolóegység, amely saját tengelyen és keréktárcsán közlekedik, és az EV hátsó végéhez csatlakozik, 6×6-osra alakítva azt.

Cybertruck-

A Range Extender Unit nemcsak az autonómiát növeli több mint 900 km-es hatótávra töltésenként, hanem 50%-kal növeli a nyomatékot és 17,5%-kal a lóerőt (980 lóerőre), valamint növeli a vonóerőt, a hasznos terhelhetőséget, a tárolási és vontatási kapacitást.

Cybertruck-

A Thundertruck egyelőre csak renderelt formában létezik, bár figyelembe véve, hogy a pickup-SxS hibrid technológiájának és funkcióinak túlnyomó többsége már létezik, nincs ok amiért az EV ne épülhetne meg a való életben, ha Wolfgang megkapja a szükséges támogatást.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek