Favágócipő újragondolva

Emlékszel még az Astroboy nagy piros csizmákra? Most van egy testvérük a 2×4 Boots, az MSCHF új favágócipője, amely vastag talppal és teljes egészében gumiból készült felsőrésszel rendelkezik.

Az MSCHF 2×4 Boots valójában teljes egészében gumitalpú. A csizma futófelülete a lábbeli egész testére kiterjedt, és teljes egészében gumi anyaggal burkolták be. Ezek a favágó gumicsizmák a vaskos talpnak köszönhetően közel 15 centiméteres magasságnövekedést adhatnak viselőjüknek.
Az MSCHF 2×4-es csizmáját négyágú csillagok díszítik, amelyeket vagy a gumitalp anyagából formáltak ki. Ezek a dobócsillagoknak nevezett japán fegyvertípus, a shuriken vizuális elemei a gumicsizmák felsőrészét, talpát és fűzőlyukát szőnyegezik.

A csizma sarkánál fekete műbőr párnázással védi viselője hátsó lábfejét. A gumicsizmáknak ez az MSCHF-féle pörgése a kétszínű cipőfűzővel párosulva a favágócipőket juttathatja eszünkbe, amelyeket építkezés közben, sőt extrém hideg időben is viseltek.
Az MSCHF új 2×4 Boots kampányához a művészeti kollektíva Malcom X-et és Spike Lee amerikai filmrendezőt kérte fel. Felvette a gumicsizmát, és New York Cityben modellkedik az MSCHF új lábbelijével, majd lánya, Satchel Lee követte, aki a kampányt fényképezte. A cikk megjelenésekor az MSCHF 2×4 Boots ára 400 dollár és már rendelhető is.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek