Four Seasons hotelként nyit meg a Rostchild család 5 csillagos szállodája

A Four Seasons igazi luxuspihenést kínál a francia Alpokba látogató vendégek számára. A Les Chalets du Mont d’Arbois, a történelmi jelentőségű hotel egykor a Rotschild család tulajdona.

Les Chalets du Mont d’Arbois,

Az új szálloda a 2017-ben nyílt Four Seasons Hotel Megève részeként működik majd. Az ide érkezőket időtlen belsőépítészeti remekművek fogadják majd a gyönyörű, fakeretes ablakoktól kezdve a lélegzetelállító gerendázaton át egészen a kőburkolatokig.

Les Chalets du Mont d’Arbois,
Christian Clerc, a Four Seasons Hotels and Resorts elnöke szerint a vendégélmény még magasabb lesz a luxusházikóknak, valamint a Michelin-csillagos Prima étteremnek köszönhetően. „Baroness Ariane de Rotschildnak köszönhetően egészen új szintre emeltük a Megève történelmét, eleganciáját és báját.”

Les Chalets du Mont d’Arbois,
A Mont d’Arbois lábánál található Les Chalets du Mont d’Arbois Benjamin és Ariane de Rotschild három kislánya után kapta a nevét. A szállodát úgy modernizálták, hogy megőrizték benne az elmúlt korok emlékeit is. Minden egyes luxuslaknak személyisége van. A Chalet Eve hagyományos berendezést kapott, a Chalet Noémie igazi luxussal büszkélkedhet, a Chalet Alice pedig vidám, bohém színekben pompázik. A lakokat 660 euró/éjszaka áron bérelhetjük ki.

Les Chalets du Mont d’Arbois,
Ariane de Rotschild végig jelen volt a fejlesztés során. A renoválásra Thierry Curtyt kérte fel, aki a Four Seasons hoteleket is tervezte. Akik igazi luxusélményre vágynak, azoknak a Suite Idéal a tökéletes választás. Az 1850 méter magasan, a hegy tetején található 140 négyzetméteres lakosztályban van egy óriási hálószoba, amelyhez saját fürdőszoba tartozik. Természetesen a török fürdő alapkövetelmény volt, a kilátás pedig magáért beszél. A lakosztályban nyolc ember is kényelmesen elfér.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek