Futurisztikus luxus íróasztal a Porche-től

Encho Enchev a Porsche autómodelljeiből nyert inspirációt, mikor megtervezte ezt a futurisztikus íróasztalt – a közelmúltban bemutatott 3D-s terveken egyértelműen felfedezhetők a márka jellegzetességei.


PorscheA Porsche autóit elegáns vonalak és finom domborulatok jellemzik, és az ajtóktól a hűtőrácsig minden a luxus hangulatát árasztja. Hogy az íróasztalt is ehhez fogható luxus jellemezze, Enchev egy kapacitív érzékelős érintőképernyővel szerelte fel azt, amely egyszerre funkcionál a Dell számítógép billentyűzeteként és házaként.

Porsche

Az asztal csaknem negyedét a gép foglalja el, és a képernyő olyan széles, hogy túlnyúlik az asztal testén. Futurisztikus jellegét tovább hangsúlyozzák az olyan vezérlőeszközök, mint az érintőpad meg a rozsdamentes acélból készült szerkezet, ami egy álló vezetékes telefonnak tűnik.

Porsche
A modern íróasztal L-alakban hajlik, ahogy azok az asztalok, amelyeket direkt nagyobb számítógépekhez terveznek, mégis könnyedén elhelyezhetők az iroda- és dolgozószobák falai között. Kialakítása biztosítja, hogy kényelmesen, lábunkat kinyújtva üljünk az asztalnál.

Porsche

Rövidebb oldalán automatikus, puhán záródó fiókok találhatók, melyekben minden elfér, ami a munkánkhoz szükséges. A modern íróasztal az ikonikus Porsche-színekben pompázik, és ideális választás mindazok számára, akik átvinnék a márka eleganciáját a saját munkakörnyezetükbe.

Porsche

Porsche

Porsche

Porsche

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek