Gyűjtői darab

A Panasonic Corporation tulajdonában lévő Technics az ikonikus dizájn és a legmodernebb audiótechnológia ötvözésével együttműködött az Automobili Lamborghini luxusautó-gyártóval az SL-1200M7B Direct Drive lemezjátszó rendszer megalkotásában. Ez a partnerség egyesíti a Technics több évtizedes audioinnovációját a Lamborghini jellegzetes stílusával.

A Technics, amely 1965 óta a professzionális audioberendezések szinonimája, 1972-ben az SL-1200 lemezjátszó bemutatásával hozta lázba a DJ-ipart, amely modell a mai napig a szakma standardja. Tekintettel erre a gazdag múltra, a Lamborghini döntése, miszerint a Technics-szel köt partneri viszonyt az első márkás lemezjátszó esetében, a minőség és az innováció iránti közös elkötelezettséget támasztja alá.

A Technics for Automobili Lamborghini SL-1200M7B az SL-1200MK7/SL-1210MK7 modellek továbbfejlesztett változata, amely az audiofilek és a Lamborghini-rajongók számára egyaránt testre szabott fejlesztéseket tartalmaz.

A legfontosabb jellemzők közé tartozik a vezeték nélküli, közvetlen meghajtású motor, a 33, 45 és 72 fordulat/perc üzemmódok közötti választás, a nagy merevségű ház és a nagy érzékenységű kar. Emellett esztétikai utalásokat is tartalmaz a Lamborghini felé, narancssárga, zöld vagy sárga színben, az autógyártó ikonikus színvilágát idézve.

Az SL-1200M7B lemezjátszó dizájnja számos, a Lamborghini stílusa által inspirált elemet tartalmaz. Ezek közül kiemelkedik az Y-alakú mintázat és a Lamborghini felirat, amely egy elegáns szénszálas betéten helyezkedik el. Minden készülékhez egy egyedi Lamborghini-tematikájú csúszószőnyeg is tartozik.

A lemezjátszó csomag tovább fokozza a csábítást, hogy egy 30 cm-es vinyl lemezt is tartalmaz, amelyen a Lamborghini híres V12-es motorjainak hangjai hallhatóak. Ez a lemez nem csak a Lamborghini mérnöki teljesítményének hallható ünneplésére szolgál, hanem vizuálisan is magával ragad a Revuelto kerék képével.

A Technics és a Lamborghini együttműködése a technológiai határok feszegetésének közös filozófiájában gyökerezik. Mindkét márka páratlan teljesítményre és innovációra törekszik, és ezek a tulajdonságok nyilvánvalóak ebben az egyedülálló audiofelszerelési kínálatban.

A Technics for Automobili Lamborghini SL-1200M7B Direct Drive lemezjátszó rendszer 1600 dolláros áron már megrendelhető, és a szállítás várhatóan még a nyár folyamán megkezdődik. Ez a különleges kiadású lemezjátszó nem csupán a DJ-k eszköze, hanem a zene és a luxusautók rajongóinak gyűjtői darabja is, amely a Technics és a Lamborghini szellemiségét egyaránt megtestesíti.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek