Gyűjtői darabok

A nagyteljesítményű gépek és a precíziós óraművészet lenyűgöző találkozásában a Triumph, a nagyra becsült brit motorkerékpár-márka és a Breitling, a svájci luxus óramárka bemutatta együttműködését, amely a mérnöki kiválóság és a kifinomult stílus iránti közös elkötelezettségüket ünnepli. Ez a partnerség egy limitált szériás Triumph Speed Triple 1200 RR és egy egyedi Chronomat B01 42 órát eredményezett, amely mérföldkövet jelent mindkét márka rajongói számára.


A Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition motorkerékpár a formatervezés és a teljesítmény csúcsát testesíti meg. A kézzel festett prémium arany részleteket tartalmazó egyedi fényezéssel megkülönböztetett motorkerékpár nem csak egy motor, hanem egy gyűjtői darab is.

A francia varrással díszített bőrüléssel és exkluzív Akrapovič hangtompítóval kiegészített motorkerékpár ultrakönnyű szénszálas alkatrészekkel is rendelkezik, ami tovább növeli elit státuszát. A digitális kijelző büszkén indul a Breitling márkajelzéssel, a logót pedig aprólékosan lézerrel vésték a megmunkált hátsó kerékvégződésbe, a kerékpár sorozatszáma pedig jól láthatóan a felső igavonón van feltüntetve.
A motorkerékpárt kiegészítve a limitált kiadású Breitling Chronomat B01 42-vel az innováció és az esztétika iránti közös szenvedélyt tükrözi. Ez az óra a titán és a 18 karátos vörösarany zökkenőmentes keverékét mutatja be, antracit színű számlapjával, amely a Triumph kifinomult vonalait tükrözi. Figyelemre méltó, hogy minden óra sorozatszámát a megfelelő motorkerékpárral osztja meg, ami növeli az exkluzivitást és a vonzerőt. Az óra perforált barna aligátor szíjjal rendelkezik, amely a motorozás és a szabadság szellemét idézi. A tok hátlapjára egyedi módon gravírozva van a megfelelő motorkerékpár sorozatszáma, ami még inkább megerősíti az óra és a motor közötti kapcsolatot.
A Breitling vezérigazgatója, Georges Kern hangsúlyozta a két márka közötti szinergiát, megjegyezve: „A Chronomat és a Speed Triple 1200 RR példázza közös elkötelezettségünket a tervezés és a teljesítmény legmagasabb színvonala iránt. A Triumph-fal osztozunk a robosztus szellemiségben, amely ötvözi a művészetet a kalanddal”.
Ezeknek a limitált szériás modelleknek a bevezetése nem csupán egy termék kínálatáról, hanem egy élmény megteremtéséről szól. A különleges kiadású Speed Triple tulajdonosai exkluzív lehetőséget kapnak a hozzá illő Chronomat B01 42 megvásárlására, ami fokozza a tulajdonlás élményét.

A Triumph vezérigazgatója, Nick Bloor lelkesedését fejezte ki az együttműködéssel kapcsolatban: „A Breitlinggel összefogva két világot egyesítettünk, és a precizitás, a sebesség és a kifogástalan stílus iránti közös szenvedélyeinket valósítottuk meg.” A Triumph és a Breitling közös munkája a következő.
A kb. 30 000 dolláros Triumph motorkerékpár a teljesítmény és a luxus páratlan keverékét kínálja. A Chronomat B01 42 árát azonban továbbra is titokban tartják, ami a potenciális vásárlók számára egyfajta várakozással teli időszakot jelent.
A mindössze 270 motorkerékpár gyártásával a Triumph és a Breitling együttműködése a gyűjtők és a rajongók számára világszerte áhított gyöngyszem lesz, amely a kalandvágyat és a tökéletességre való törekvést ünnepli.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek