Hipszterek lakókocsija

A Supreme, az áhított, limitált kiadású kollaborációiról ismert gördeszkás és streetwear márka most mutatta be a 2022-es tavaszi kollekcióját, és egy olyan darabot tartalmaz, ami különösen megragadta a figyelmünket: egy Airstream lakókocsit. Mi lehetne jobb módja annak, hogy idén nyáron és azon túl is a legmenőbb jármű legyen a kempingben?

Az elragadóan out-of-the-box együttműködés a lakókocsigyártó egyik leghíresebb dizájnján alapul – az egytengelyes lakókocsin. Bár a tételek felsorolásából nem derül ki, hogy a járművet konkrétan melyik modellről mintázták, mi az ablakok és az alaprajz alapján a Caravelre tennénk a pénzünket.

Airstream

Mint sok klasszikus Supreme-kollaboráció, a lakókocsi is az Airstream utazóautó egyenes változata, csak különleges márkajelzéssel. És ránézésre ez a márkajelzés viszonylag finoman lett megoldva. A jármű alumínium külsején ízlésesen elhelyezett néhány, a bolt ikonikus logóját találjuk. Aztán ott van még a piros-fehér kockás ágytakaró, a piros ultrabőr ülések, és végül, és mind közül a leglátványosabb, a kihúzható napellenző, amely nem más, mint a logó gigantikus újraalkotása.

Airstream

Még ezek nélkül a dizájnmegoldások nélkül is – amelyek garantáltan őrületbe kergetik a hipsztereket – a lakókocsi megér egy pillantást. Szép, nyitott elrendezéssel rendelkezik, amelyben van hely a konyhának, étkezősaroknak, fürdőszobának és hálószobának. A konyha teljesen felszerelt, tűzhely, konvektoros mikrohullámú sütő, mosogató Moen csapteleppel és rengeteg pult, míg a fürdőszobában mosdó, WC és beépített ülőkével ellátott zuhanyzó található. Eközben a hálószobában található hely matracnak, az étkezősarok pedig további hálóhelyiséggé alakítható, így a lakókocsiban négy felnőtt fér el kényelmesen. További jellemzők közé tartozik az egyedi padlóburkolat, a klímaberendezés, valamint a HDTV és a DVD-lejátszó.

Egyelőre nem világos, hogy hány darab lesz elérhető az utazó lakókocsiból, és mennyibe fog kerülni. Várhatóan a válasz nem sok darab és sok pénz, különösen, mivel a standard Caravel 70 500 dollárról indul.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek