Ilyen a legkülönlegesebb kínai cirkusz

A The Chimelong Theatre a kínai Zhuaiban található. A Chimelong Hengqin International Circus Cityt kívánja felváltani, amely 2016-ban megsemmisült egy tájfun következtében.

The Chimelong Theatre

A lenyűgöző épületet a Stufish Entertainment Architects építészei álmodták meg. A stúdió számos szórakoztatóközpontot létesített már Kínában, de ezzel megkoronázzák a repertoárt.

The Chimelong Theatre
Az épületet ikonikus cirkuszi elemek ihlették. A vonalak a jól ismert cirkuszi sátrakra emlékeztetnek, a belső tér is ennek megfelelően egy kör alakú színtérre fókuszál, amelyet körbeülnek a nézők. A cirkusz remek tulajdonságokkal bír, így a szellőztetést is a legmodernebb eszköztárral oldották meg.

The Chimelong Theatre
A cirkusz épületének uralkodó színe a sárga, amelyet vörös és kék színek váltanak fel, ahogy körbenézünk a homlokzaton. Ezek a cirkuszok legismertebb színei, és vibráló játékossággal látják el az új központot.

The Chimelong Theatre
A Stufish egyébként is innovatív designjairól és szokatlan struktúráiról ismert, így nem lepődünk meg azon, mennyire különleges ez a cirkusz.

The Chimelong Theatre

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek