iPhone: csőretöltve

Ha még mindig az iPhone ársokkja után vagy, akkor készülj fel egy luxusváltozatra, amely egészen új szintre emeli a gazdagságot. Az okostelefonok extravagáns átalakításáról ismert Caviar cég most kiadta különleges kiadású iPhone 15 Pro készülékét, amely nem kevesebb, mint egy műalkotás – vagy talán a túlzásba vitel gyakorlása.


A Caviar nem elégedett meg az iPhone 15 Pro eredeti titánium vázával. Ehelyett vállalták, hogy újradefiniálják a luxust, méghozzá 63 dizájnnal, olyan anyagokkal, mint az arany, a kristályok és a márványozott szénszál. Az árkategória ugyanilyen extravagáns: 6 284 eurótól kezdve egészen félmillió dollárig terjed a fehér arannyal és gyémántokkal díszített modell.
A kínálatban szerepel a „Notorious” kiadás, amely a Colt 1911-es pisztoly előtt tiszteleg. Ez nem csak egy telefon; ez egy statement darab. A hátlap repülési minőségű titánból készült, fekete PVD-bevonattal és 24k arany részletekkel ékesítve. A keret és a kamera lencsegyűrűi szintén 24k arany galvanizálásúak. De az ellenállás csúcsa egy tömör arany bazaltrelief pisztoly, fa fogantyúbetéttel kiegészítve. Bár golyókat nem lő ki, lenyűgöző fotókat ígér.
A Caviar aprólékos figyelmet fordít a részletekre. A telefon minden egyes centiméterét gondosan tervezték, a MagSafe gyűrűt és töltőtekercset befogadó egyedi hátlapoktól kezdve a készülékbe zökkenőmentesen integrálódó keretig. Az eredmény egy olyan telefon, amely ugyanolyan elegánsnak tűnik, mint amilyennek kinéz, természetesen a 3D dombornyomott pisztoly kivételével.
Ez a telefon nem az átlagos tech-rajongóknak szól. Az elit gyűjtőknek tervezték, olyanoknak, akik a szemük se rebbenne, ha egy Rolex, egy Patek Philippe, egy Bugatti vagy egy Rolls-Royce tulajdonosa lehetnének. Ezek a telefonok nem arra valók, hogy lazán a zsebébe csúsztassák őket; testőrökből álló kíséretet igényelnek a biztonságos megőrzésükhöz.
A 128 GB-os modell 8 094 eurós induló árával a Notorious kiadás nem mindenki számára elérhető. A mindössze 99 darabra korlátozott példányszámú telefon megrendelésre készül, és 1-5 napot vesz igénybe a kivitelezés. Ha a telefon elkészült, egy aranyozott részletekkel, eredetiségigazolással és magával a telefonnal ellátott, pazar táskában szállítják. Hogy jár-e hozzá aranyozott USB-C kábel, az továbbra is rejtély marad.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek