Két díjnyertes kortárs ikon a Red Hot Múzeumban

Két érdekes darabbal bővült a különleges kortárs formaterveket felsorakoztató Red Dot Design Museum – világszinten is egyedülállónak mondható – gyűjteménye.

A neves intézményben immáron a Honda következő generációs elektromos autója, a Honda e is szerepel, sőt a CBR1000RR-R Fireblade SP gyorsasági motort is megtekinthetik az érdeklődők. Előbbi a „Milestones in Contemporary Design” tárlat központi standján kapott helyet, annak a 76 darabos kollekciónak részeként, ami 2020 legjobb termékeit szedi gyűjti egy csokorba a világ minden tájáról.

Honda-e

A kompakt, elektromos kisautó modern, jövőbe mutató konstrukciójával a Red Dot: Best of the Best 2020 díjat sikerült bezsebelnie, ami kétségtelenül a legnagyobb nemzetközi elismerés a Red Dot Award: Product Design keretein belül, hiszen az adott kategória legjobbjainak ítélik oda minden évben. A Honda e kiválóságáról tanúskodik, hogy az okostermékek (ti. Smart Products) mezőnyében is elsőségre tört, míg kétkerekű márkatársa, a CBR1000RR-R Fireblade SP a motorkerékpárok között bizonyult a legkiválóbbnak.

Honda-e

A páros a 2020/2021-es tárlat szerves része, aki szívesen megtekintené őket, Németországban, az esseni Red Dot Design Museumban megteheti.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek