„Az úttörő személyiség tovább él”

A Longines Spirit kollekciót ugyanazzal a hozzáállással tervezték, mint a híres üttörők karóráit, akik Longines eszközeire támaszkodva hódították meg az eget, a földet és a tengereket. A legendás pilóták és felfedezők -mint Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith és Howard Hughes- hihetetlen utazásaik során bizalmukat a „szárnyas homokórás” márkába helyezték.

A Longines jelenlegi új óráival úttörő személyiségüket szeretné felidézni. Tiszteletadás ezen kivételes nők és férfiak irányába, akik rekordjaik, hőstetteik, vagy bátorságuk által nyomothagytak a történelemben – bátorítva ezáltal a fiatal generációkat hátaraik feszegetésére. A Longines Spirit kollekció összes modellje csúcstechnológiával készült, rendkívül pontos, kronométer minősítésű szerkezetekkel.
A Longinges órák és eszközök a megbízhatóságuknak, pontosságuknak, ellenállóképességüknek, illetve eredeti technológiájuknak köszönhetően számos úttörő felfedező sikeréhez járultak hozzá. A felfedezőket végig késérték ismeretlen tájakon vezető útjaikon, dacoltak az extrém időjárással, navigáltak vad óceánokon, segítettek új légi útvonalak felfedezésében és répülési rekordok felállításában.

Longines Spirit
Számos felfedező és pilóta az életét bízta a Longines márkára, amely több kalandort támogatott precíz óráival. Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith és Howard Hughes azok közé tartoztak, akik előnyt kovácsoltak a szakértelemből, miközben meghódították az eget, földet és a tengereket.
A Longines Spirit kollekció ismét felelevenítette ezt a gazdag örökséget, összekapcsolta a történelmet a fejlesztéssel. Az új modellekben fellelhetőek a pilótáktól származó hagyományos elemek és a kortárs stílusjegyek egyaránt. A méretes korona, a kristály körüli hangsúlyos perem, a számlap megjelenése, a gyémánt alakú indexek és a nagy, világító mutatók mind az úttörő repülés korszakát idézik fel. Átdolgozva és újragondolva remekül harmonizálnak a kortárs stílussal. Emellett nagy figyelmet szenteltek a különböző részletek kidolgozásának, akár a csiszolt, akár a matt, akár a polírozott felületeket tekintjük.

Longines Spirit
Amelia Earhart

A Longines Spirit eleganciáját a modern technológia is kiegészíti. A Longines ezeket a modelleket önfelhúzós szerkezetekkel szerelte fel (L888.4 és L688.4). Szilikon hajszálrugók garantálják az extrém pontosságot és a megnövekedett járástartalékot (64, illetve 60 óra). A kronométereket az „Official Swiss Chronometer Testing” (COSC) hitelesítette. Az új kollekció által képviselt fejlett technológiát többrétegű tükrözésmentes bevonttal ellátott domború zafír kristály, becsavarható korona és hat csavarral rögzített gravírozott tok hátlap egészíti ki.
Három mutatóval/naptárral rendelkező modell (40 és 42 mm-es méretben), illetve egy kronográf modell (42 mm-es) került forgalomba. Fekete matt, szemcsés ezüst vagy napsugaras kék számappal. Minden számlapon öt csillag látható, amely a Longines hagyományai szerint mindig a márka szerkezeteinek minőségét és a megbízhatóságát jelképezte. Az öt csillag a maximálisan elérhető szám. A tokot acél, illetve sötét barna, világoskék vagy kék bőrszíj egészíti ki. A három mutatóval/naptárral rendelkező óra „Prestige” kiadásban is elérhető három cserélhető szíjjal (acél, bőr és NATO).

Longines Spirit
Howard Hughes

Az új Longines Spirit vonalat büszkén mutatja be a „szárnyas homokóra” márka, amelyre a gazdag örökség is feljogosítja: a legendás úttörőkkel, akik bizalmukat a márkába vetették. A kollekció a múlt hőseit és azok szellemiségét ünnepli: a helyes cselekvés iránti elkötelezettséget és a tökéletességre törekvést.
Az új Longines Spirit kollekció azon üttörő szellemiséget idézi fel, amely számos kivételes nőnek és férfinek segített felülmúlni önmagát, új kihívásokat keresni és hinni a lehetetlenben. Történeteik szorosan kapcsolódnak a Longines márkához. Megnyerőek, meglepőek és mindenezek mellett inspirálóak. Az alábbiakban olvasható néhány a legmegnyerőbb sikerek közül.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek