All Tech Beauty Hírek

A négyoldalas óra

A Jaeger-LeCoultre, amelyet az órásmesterek órásmestereként ismernek, már régóta híres a mechanikus óraműveiről, de a márka legújabb újdonsága még a JLC számára is észbontóan lenyűgöző.

Beauty Design Hírek

Az időmérők minimalitástája

A Bulgari a 2021-es Digital Edition Of Watches And Wonders kiállításon mutatta be legújabb, a japán építésszel, Tadao Andóval készített közös időmérőjét. A 160 darabos Octo Finissimo az idő konstruálását és a legfinomabb módon történő értelmezését tűzte ki célul, és az együttműködés eredménye a csodás óra.

All Tech Hírek

“Kék vér”

A Zenith 2017-ben nagy lelkesedéssel mutatta be nagy frekvenciájú Defy 21 kronográfját, amely merész esztétikai irányokban tereli a modellt. A legendás időmérő eszköz legújabb verziója, a Defy 21 Ultrablue egy szürke, titán 44 mm-es tokban rejti a nyitott tárcsán keresztül látható elektromos kék mozgóalkatrészeit.

Beauty Hírek

Zafír és csillogás

Richard Mille bemutatta az RM 07-02 Automatic Winding Sapphire-t, a színes zafírból készült ultra-nőies karórát. A kerámia és karbon TPT órák sikere után a Richard Mille most gyémánttal kirakott színes zafír tokkal hódít.

All Tech Hírek

„Az úttörő személyiség tovább él”

A Longines Spirit kollekciót ugyanazzal a hozzáállással tervezték, mint a híres üttörők karóráit, akik Longines eszközeire támaszkodva hódították meg az eget, a földet és a tengereket. A legendás pilóták és felfedezők -mint Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith és Howard Hughes- hihetetlen utazásaik során bizalmukat a „szárnyas homokórás” márkába helyezték.

Beauty Design Hírek

Hínár ihlette Breguet új kollekcióját

Az órák szerelmesei számára a Breguet név a klasszikus gentleman órájának képét idézi elő, a maga kifinomult esztétikájával és mechanikai részletességével, melyet a 18. Századi óraműves mester, Abraham-Louis Breguet hagyott örökségül.