Beauty Hírek

Zafír és csillogás

Richard Mille bemutatta az RM 07-02 Automatic Winding Sapphire-t, a színes zafírból készült ultra-nőies karórát. A kerámia és karbon TPT órák sikere után a Richard Mille most gyémánttal kirakott színes zafír tokkal hódít.

All Tech Hírek

„Az úttörő személyiség tovább él”

A Longines Spirit kollekciót ugyanazzal a hozzáállással tervezték, mint a híres üttörők karóráit, akik Longines eszközeire támaszkodva hódították meg az eget, a földet és a tengereket. A legendás pilóták és felfedezők -mint Amelia Earhart, Paul-Emile Victor, Elinor Smith és Howard Hughes- hihetetlen utazásaik során bizalmukat a „szárnyas homokórás” márkába helyezték.

Beauty Design Hírek

Hínár ihlette Breguet új kollekcióját

Az órák szerelmesei számára a Breguet név a klasszikus gentleman órájának képét idézi elő, a maga kifinomult esztétikájával és mechanikai részletességével, melyet a 18. Századi óraműves mester, Abraham-Louis Breguet hagyott örökségül.

Beauty Hírek

Az utlravékony Piaget

Nemcsak a legszebb, de a világ legvékonyabb férfi karórája lett a fekete és mindössze 2mm vastag Piaget Altiplano Ultimate Concept.

Beauty Hírek

Ez a 4 női óra a siker záloga

Cartier Baignoire A Cartiernek soha sem jelentett gondot, hogy meghódítsa a női szíveket. Idén sincs ez másként, a francia luxusmárka azon néhány óragyártó közé tartozik, akik egy sor új női modellt dobtak piacra. A legjobb hosszúkás Baignoire modellekkel egyetemben az Allongée verzió a Cartier is az eltúlzott római számjegyeit viseli, melyet rose gold “Clou Carré […]