Zafír és csillogás

Richard Mille bemutatta az RM 07-02 Automatic Winding Sapphire-t, a színes zafírból készült ultra-nőies karórát. A kerámia és karbon TPT órák sikere után a Richard Mille most gyémánttal kirakott színes zafír tokkal hódít.

A színes zafír egy blokkból lett kifaragva, mely az órának elegáns tónust ad. Rendkívüli keménysége miatt a zafír egy nehezen megmunkálható anyag, emellett a gyémántokat beapplikálni a zafír tokba is nagy kihívást jelent.

Automatic Winding SapphireA Richard Mille-nek mindkét művelet sikerült, a csúcskategóriás órák gyártásának az innovatív anyagokkal, a műszaki know-how-val és a kompromisszumok nélküli minőség-ellenőrzésével kapcsolatos szakértelmének köszönhetően.

Automatic Winding SapphireAz óra háza egy automatikus Calibre CRMA5 mozgó egységet rejt 18 karátos 5N vörös arany vagy fehér arany és gyémántok százai társaságában. A leegyszerűsített mozgó egység fehér aranyban elérhető zöld és kék zafír verzióban és 5N vörös arany, valamint rózsaszín és barna zafír verzióban.

Automatic Winding SapphireAz alaplap és a hidak 18 karátos vörös vagy fehér aranyból vannak kézzel megmunkálva. Az alaplapot gyémántok százaival dekorálták, mely a drágakő megmunkáló hosszú és alapos munkájának köszönhetően igazi csoda.

Előző cikk
Következő cikk

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek