Kávé határok nélkül

A Phantom Espresso Makert azért alkották meg, hogy ledöntse a képzeletbeli korlátokat a barista és a vendég között, míg a kávé készül. A bárokban elhelyezett hatalmas eszpresszó gépek sokszor állnak a barista és a kávéimádók közé, a vendég nem élvezheti a látványt, amint finom kávéja elkészül.

A Phantom váza alakban tornyosul a vendég elé, mely az eszpresszó gépek hagyományán és romantikáján alapul. Konzolos rúddal és dupla eszpresszó pohárral van felszerelve, így minden hasznos elemet egyensúlyban tart. A torony elején érzékelő tálak találhatók, mely közelebb engedi a vendéget a kávébabhoz, hogy ne csak látványban de illatélményben is legyen része, mielőtt ínycsiklandó kávévá válik a bab.

Phantom Espresso Makert

A Phantom Espresso Maker prototípusát 2017-ben fejlesztette ki és tervezte a Starbucks Industrial Design és a Starbucks Equipment Development.

Phantom Espresso Makert A csapat most hosszú távú szerződést kötött a Thermoplan of Switzerland-del, hogy pénzt csináljon a Phantomból. Nemrégiben debütált az eszpresszó gép a SoDo Starbucks Reserve Store-ban.

Phantom Espresso Makert A nem egyszerű kávégépből a vendég előtt csorog ki a nedű, majd a poharak a barista felé fordulnak és a fogórudak segítségével az a kávéscsészékbe önti tartalmukat.

Phantom Espresso Makert A kávékészítés csodálatos rituáléjának részeseként hívogatja a gép a vendéget, hogy minden csésze kávét élvezhessen. A folyamat azt is garantálja, hogy a keserű részeket a gravitáció lent tartja, így a kávé sokkal tisztább és édesebb.

Phantom Espresso Makert

A Phantom a higiéniára is gondol, minden kávé elkészítése után az üvegpoharakat forró vízzel elöblíti a könnyebb takarítás érdekében.

Ez is érdekelhet

A legfrissebbek